Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Politika
SAZNAJEMO: Belki sleduje isključenje iz SNS
Postavljeno: 07.08.2018.


Nakon poslednjeg skandala sa fotografijama koje pokazuju njegovu neverovatnu bliskost sa Radoslavom Milojičićem Kenom i Igorom Milenkovićem Mačkom, prema saznanjima naše televizije, Boban Beli Todorović biće isključen iz SNS.
 
Reakcija stranke usledila je nakon objavljivanja fotografija koje ukazuju na njegovu povezanost sa Igorom Milenkovićem Mačkom i Radoslavom Milojičićem Kenom. 
 
“Povezao se sa ljudima koji su upropastili i unazadili Palanku, pljuvali po našoj stranci, tukli njene članove”, navodi naš sagovornik iz SNS i ponavlja da je “u Belkinom slučaju interes nadvladao moral".  
 
Igor Milenković Mačak, prema pisanju medija bio je najaktivniji u prljavoj i bolesnoj kampanji, Vuka Jeremića protiv SNS i njenog predsednika Aleksandra Vučića u Smederevskoj Palanci. Umešan je i u prebijanje aktiviste SNS.
 
Kao što smo ranije objavili Mačka i Todorovića zbližio je biznis. Prema tvrdnjama našeg sagovornika obojica se bave preprodajom automobila iz Švajcarske.
 
Na jednoj od fotografija zajedno poziraju ispred graničnog prelaza.
 
Radoslav Milojičić Kena umešan je u mnogobrojne malverzacije koje se vezuju za opštinu dok je na njenom čelu bio DS. Opština je u tom period zadužena za  tri milijarde dinara.
 
Kena je inače, u Srbiji postao prepoznatljiv kao neko ko je za jednu noć uspeo da popije čak 343 piva i to na teret palančana. Možda zbog toga i nečudi što je Belkina i Kenina fotografija nastala baš u kafani. Na njoj poziraju u vidno alkoholisanom stanju.


Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 12.12.2018.
Održana 20. sednica Opštinskog veća opštine S. Palanka
Usvojen predlog odluke o budžetu Opštine za 2019. godine, koji će se naći pred odbornicima na predstojećem skupštinskom zasedanju
Postavljeno: 12.12.2018.
Opština S. Palanka dobila 6 miliona dinara od Vlade Srbije i Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave: Projekat uspostavljanja jedinstvenog upravnog mesta u Opštinskoj upravi
Palanka jedna od 8 opština u Srbiji uključenih u projekat. Ugovor potpisao Nikola Vučen, predsednik Opštine
Postavljeno: 12.12.2018.
Izvršena tri nova hapšenja u Smederevu
U pitanju su krivična dela prevare i ugrožavanja sigurnosti
 

 
 
Kursna lista