Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Politika
SAZNAJEMO: Belki sleduje isključenje iz SNS
Postavljeno: 07.08.2018.


Nakon poslednjeg skandala sa fotografijama koje pokazuju njegovu neverovatnu bliskost sa Radoslavom Milojičićem Kenom i Igorom Milenkovićem Mačkom, prema saznanjima naše televizije, Boban Beli Todorović biće isključen iz SNS.
 
Reakcija stranke usledila je nakon objavljivanja fotografija koje ukazuju na njegovu povezanost sa Igorom Milenkovićem Mačkom i Radoslavom Milojičićem Kenom. 
 
“Povezao se sa ljudima koji su upropastili i unazadili Palanku, pljuvali po našoj stranci, tukli njene članove”, navodi naš sagovornik iz SNS i ponavlja da je “u Belkinom slučaju interes nadvladao moral".  
 
Igor Milenković Mačak, prema pisanju medija bio je najaktivniji u prljavoj i bolesnoj kampanji, Vuka Jeremića protiv SNS i njenog predsednika Aleksandra Vučića u Smederevskoj Palanci. Umešan je i u prebijanje aktiviste SNS.
 
Kao što smo ranije objavili Mačka i Todorovića zbližio je biznis. Prema tvrdnjama našeg sagovornika obojica se bave preprodajom automobila iz Švajcarske.
 
Na jednoj od fotografija zajedno poziraju ispred graničnog prelaza.
 
Radoslav Milojičić Kena umešan je u mnogobrojne malverzacije koje se vezuju za opštinu dok je na njenom čelu bio DS. Opština je u tom period zadužena za  tri milijarde dinara.
 
Kena je inače, u Srbiji postao prepoznatljiv kao neko ko je za jednu noć uspeo da popije čak 343 piva i to na teret palančana. Možda zbog toga i nečudi što je Belkina i Kenina fotografija nastala baš u kafani. Na njoj poziraju u vidno alkoholisanom stanju.


Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 16.10.2018.
Srednja škola "Žikica Damnjanović" obeležila Svetski dan hrane: Promotivna akcija u centru grada(VIDEO)
Učenici i profesori prehrambenog smera na štandu promovisali zdravu ishranu i organizovali nagradnu igru za posetioce
Postavljeno: 16.10.2018.
Predsednik opštine S. Palanka Nikola Vučen uručio Brajevu tastaturu i laptop računar Nikolini Petković
Radi se o modrenoj tehnologiji za slepe i slabovide osobe
Postavljeno: 16.10.2018.
U Velikoj Plani održava se izbor za "Miss Pomoravlja"
Program je zakazan za 19. oktobar u 20 časova
 

 
 
Kursna lista