Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Sport
Pripreme najmladjih selekcija košarkašica palanačkog Sistema na Zlatiboru
Postavljeno: 14.08.2018.


Uslovi smeštaja i rada su na potrebnom nivou, potvrdio nam je trener Predarag Stanošević

Košarkašice palanačkog Sistema nalaze na Zlatiboru, gde sprtovode pripremni deo pred novu sezonu. U pitanju su najmladje selekcije, predvođene trenerom Predragom Stanoševićem i njegovim saradnicima.

Kako nam je potvrdio pomenuti stručnjak, uslovi smeštaja i rada su na potrebnom nivou. Nema ni problema sa zdravstvenim stanjem dece. U Rožanstvu, na Zlatiboru, ekspedicija palanačkog tima boraviće 11 dana.

Plani i program rada obuhvataju treninge, dva puta dnevno, jutarnji futing i trčanje, kao i noćno takmičenje. Koriste se i zatvoreni bazeni za relaksaciju i opuštanje mišića.
 


Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 20.09.2018.
U nedelju, 23. septembra, na Gradskom trgu u Smederevu će se održati Guitar Art Day
U okviru ove akcije ćebiti realizovani koncert Kreativnog Kursa gitare, kao i koncert Bojana Ivanovskog poznatog pod pseudonimom JOBY
Postavljeno: 20.09.2018.
U Velikoj Plani održano je akmičenje u paraolimpijskoj igri boćanje dece i mladih sa smetnjama i invaliditetom i dece i mladih bez invaliditeta
Sprovođenje inkluzivnih sportskih aktivnosti za decu i izgradnja terena za boćanje za decu deo su projekta “Sport, inkluzija i boćanje” koji predstavlja integralni deo projekta "Sport za sve"
Postavljeno: 20.09.2018.
Bokser Goše Momčilo Janjić na pripremema juniorske reprezentacije Srbije za Evropsko prvenstvo
Mladi Palančanin na reprezentativnim pripremama u Banji Koviljači
 

 
 
Kursna lista