Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Ekonomija
Kompanija DIS pokreće program za majke i trudnice pod nazivom "Uz tebe i bebe"
Postavljeno: 16.08.2018.


Počevši od 17. avgusta 2018. godine, kompanija DIS se priključuje velikoj akciji zaštite životne sredine kroz naplatu biorazgradivih plastičnih kesa u svim svojim maloprodajnim objektima na teritoriji Srbije. Cena jedne kese će iznositi dva dinara.

Televizija Jasenica je dobila saopštenje od kompanije DIS o početku programa za majke u trudnice, u kome se navodi:

"Program kompanije DIS, za majke i trudnice, pod nazivom "Uz tebe i bebe" otpočeće upravo na način što će deo prihoda od naplate biorazgradivih plastičnih kesa ići porodilištima

Počevši od 17. avgusta 2018. godine, kompanija DIS se priključuje velikoj akciji zaštite životne sredine kroz naplatu biorazgradivih plastičnih kesa u svim svojim maloprodajnim objektima na teritoriji Srbije. Cena jedne kese će iznositi dva dinara.

Kompanija DIS najiskrenije pozdravlja akciju naplate biorazgradivih plastičnih kesa i smatra da je dizanje svesti o potrebi zaštite životne sredine obaveza svih građana a naročito velikih i uspešnih kompanija kao što je naša. Međutim, kao što u svim ostalim aspektima trgovine želimo da smo uvek barem jedan korak ispred konkurencije, tako i u ovoj akciji vidimo priliku da sebe još jednom predstavimo kao lidera u inovativim idejama koje su pritom društveno odgovorne, korisne i pre svega imaju humanitarni karakter.

S tim u vezi, menadžment kompanije DIS je doneo odluku da svoj program za majke i trudnice pod nazivom "Uz tebe i bebe" otpočne upravo na način što će deo prihoda od naplate biorazgradivih plastičnih kesa donirati tamo gde je taj novac najpotrebniji - ustanovama koje brinu o budućnosti naše zemlje. Od svake prodate biorazgradive plastične kese, kompanija DIS će donirati po jedan dinar porodilištima i dečjim odeljenima u bolnicama u Srbiji. Na svakih 30 dana akcije, sav prikupljen novac od prodaje kesa ćemo dodeliti po jednom porodilištu ili dečjem odeljenu u bolnici.

Kao kompanija koja predstavlja sinonim za domaću trgovinu i dobru kupovinu, shvatili smo da se od nas očekuje mnogo više nego od drugih da budemo društveno odgovorni i da brinemo u kakvim će se uslovima rađati i lečiti naše bebe i deca. I mi od te obaveze ne bežimo već je prihvatamo sa ponosom.

U vremenima kada Srbija svake godine izgubi 30 000 stanovnika i kada se dece rađa manje nego ikad, smatramo da je najmanje što možemo da učinimo za zemlju koju volimo to što ćemo jedan deo naše zarade uložiti u borbu protiv bele kuge i za dobrobit generacija koje tek dolaze. Zajedno sa vama, poštovani potrošači, želimo da ostvarimo jedan korak ka cilju kome svi treba težimo - da se svaka beba u Srbiji rodi u uslovima koje zaslužuje.

U ponedeljak u 12h u centrali kompanije DIS u Bulevaru Oslobođenja 1b u Krnjevu, zakazana je konferencija za medije na kojoj će pored sekretar udruženja za trgovinu Žarka Malinovića, govoriti i Ivan Šulelić komercijalni direktor kompanije "DIS"
.

Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 25.08.2019.
OŠ HIM u Palanci u projektu "2000 digitalnih učionica"
U toku je obuka za nastavno osoblje
Postavljeno: 24.08.2019.
Policijska uprava Smederevo: Hapšenje zbog teških telesnih povreda
Uhapšen A.J. iz Beograda
Postavljeno: 24.08.2019.
U Velikoj Orašju svečano otkriverna tabla sa natpisom povodom 150 godina Oraškog sreza(VIDEO)
1869. godine proglašen Oraški srez, a Veiko Orašje bilo sedište sreza do 1944. godine
 


 
 
Kursna lista