Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Sport
Košarkaši palanačke Mladosti ambiciozno očekuju novu drugoligašku sezonu: Cilj je plasman u prvu Košarkašku ligu Srbije(VIDEO)
Postavljeno: 04.09.2018.


Održana je promocija tima za predstojeću sezonu. Angažovana proverena igračke pojačanja

Košarkaši palanačkje Mladosti pripremaju se, pod vođstvom trenera Zorana Todorovića, za novu sezonu u Drugoj ligi Srbije., Cilj i ambicije kluba su plasman u prvu Košarkašku ligu Srbije.

Održana je promocija tima, na kojoj su direktor kluba Goran Dimitrijević i trener Zoran Todorović najavili visoke domete, predstavili pojačanja i govorili o kompletnoj situaciji u klubu, sa akcentom na besplatnu školu košarke i mladje selekcije.

U timu će biti i pet Palančana, amladi će dobiti šansu da se nametnu. Gro ekipe iz prošle sezone je ostao na okupu i pojačan je proverenim, iskusnim i dokazanim košarkašima.

Najavljen je i Medjunarodni turnir, koji će se u PŠalanci održati od 21. do 23. septembra. Učestvovaće ekipe iz Rusije, Makedonije, OKK Beograd i domaća Mladost.

Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 17.12.2018.
Sastanak predstavnika lokalne samouprave i Regionalnog zavoda za zaštitu spomenika kulture: Delovođina zgrada na Trgu heroja nije bezbedna za stanovanje i korišćenje!
Postavljeno: 17.12.2018.
JKP „Vodovod“: Zbog rušenja dela krova na Delovođinoj zgradi na Trgu heroja, blagajna Vodovoda se premešta u Karađorđevu ulicu u Palanci
Građani će svoje dospele obaveze moći da izmire u prostorijama Upravne zgrade ovog preduzeća
Postavljeno: 17.12.2018.
OŠ Vuk Karadžić u Palanci: Novogodišnje radionice i dan otvorenih vrata za predškolce i roditelje(VIDEO)
Palanačka škola, u 8 učionica, organizovala veoma posećeno druženje i kreativne sadržaje
 

 
 
Kursna lista