Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Sport
Košarkaši palanačke Mladosti ambiciozno očekuju novu drugoligašku sezonu: Cilj je plasman u prvu Košarkašku ligu Srbije(VIDEO)
Postavljeno: 04.09.2018.


Održana je promocija tima za predstojeću sezonu. Angažovana proverena igračke pojačanja

Košarkaši palanačkje Mladosti pripremaju se, pod vođstvom trenera Zorana Todorovića, za novu sezonu u Drugoj ligi Srbije., Cilj i ambicije kluba su plasman u prvu Košarkašku ligu Srbije.

Održana je promocija tima, na kojoj su direktor kluba Goran Dimitrijević i trener Zoran Todorović najavili visoke domete, predstavili pojačanja i govorili o kompletnoj situaciji u klubu, sa akcentom na besplatnu školu košarke i mladje selekcije.

U timu će biti i pet Palančana, amladi će dobiti šansu da se nametnu. Gro ekipe iz prošle sezone je ostao na okupu i pojačan je proverenim, iskusnim i dokazanim košarkašima.

Najavljen je i Medjunarodni turnir, koji će se u PŠalanci održati od 21. do 23. septembra. Učestvovaće ekipe iz Rusije, Makedonije, OKK Beograd i domaća Mladost.

Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 18.02.2019.
Počela sadnja drvoreda na Trgu Heroja u Palanci
Drvored je posađen i u ulici Dimitrija Tucovića na Koloniji
Postavljeno: 18.02.2019.
Zbog radova na sanaciji trotoara ulica Svetog Save u centru Palanke biće zatvorena za saobraćaj od 18. februara u 16 sati do 22. februara u 18 časova
Radove na sanaciji trotoara izvodi preduzeće Niskogradnja
Postavljeno: 18.02.2019.
Lovci palanačke sekcije udruženja "Jasenica-jug" organizovali hajku na predatore(VIDEO)
Hajka organizovana na Mikulji, u okiru takozvaniog sanitarnog lova na štetočine
 

 
 
Kursna lista