Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Sport
Palanački fudbalski trener Marko Pavković- Čava karijeru nastavio u Dinamu iz Vranja
Postavljeno: 12.09.2018.


Talentovani stručnjak radi sa mladjim selekcijama, kluba čiji je prvi tim u Superligi

Televizija Jasenica redovno prati karijere palanačlkih sportista, trenera i ličnosti, koji svojim radom i rezultatima postižu uspehe u zemlji i inosttranstvu. Jedan od takvih primera je i talentovani fudbalski trener Marko Pavković- Čava. On je ovog leta, nakon rada u OFK Beogradu i Čačku, preuzeo brigu i rad sa mladjim kategorijama Dinama iz Vranja. To je klub čiji prvi tim igra u Superligi.
O utiscima u novoj sredini i planovima Marko Pavković- Čava je za sajt TV Jasenice rekao:

"Posle OFK Beograda i Čačka gde sam dosta toga naucio,dosao sam u Vranje, jednu fudbalsku sredinu gde su me svi prihvatili sjajno na čelu sa predsednikom kluba i sefom stručnog staba Draganom Anticem. Radi se o superliigaškom klubu, iza koga stoji tradicija i veoma sam srećan sto sam ovde. Sama činjenica da mi je sef Dragan Antic dozvolio da budem i radim sa prvom ekipom za mene je posebno zadovvoljstvo i ispunila mi se velika želja u karijeri.
Ja sam profesionalac i došao sam da dam najbolje što umem i znam. Takodje, prioritet je Omladinska škola, koja broji preko stotinu dece u različitim kategorijama. Želimo da napravimo od Omladinske skole brend jer grad i FK Dinamo to zaslužuje pošto ima dosta talentovanih fudbalera i sportista."


Popularni Čava posebno ističe način na koji je prihvaćen u Vranju i uslove za rad:

"Veliku zahvalnost dugujem i mladom i ambicioznom direktoru Marku Antiću, koji sve čini kako bi klub funkcionisao na najbolji moguci način. Kolege su me sjajno prihvatile i imam utisak kao da sam već godinama ovde. Još jednom hvala Draganu Anticu što mi je dao priliku da budem deo jedne superigaške ekipe i nadam se da ću svojim radom opravdati njegova očekivanja i naravno svih ljudi u klubu. Hvala i ljudima koji su me preporučili i koji mi daju bezrezrvnu podršku jer mi je to jos veći podsticaj da budem još bolji u poslu kojim se bavim.", zaključio je perspektivni fudbalski stručnjak.


Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 25.05.2019.
9. Sajam cveća u centru Palanke okupio veliki broj izlagača
Tradicionalna manifestacija u organizaciji Kulturnig centra i pod pokroviteljstvom lokalne samouprave
Postavljeno: 24.05.2019.
"Niskogradnja": U toku su radovi na košenju i održavanju zelenih površina u gradu
Pored toga ekipe ovog preduzeća obavljaju i poslove redovnog čišćenja grada prema utvrđenom planu i programu
Postavljeno: 24.05.2019.
Policijska uprava Smederevo: Hapšenje u Palanci zbog sumnje na prevaru
Uhapšena N.S.(30) zbog iznude 800.000 dinara od muškarca iuz Alibunara
 


 
 
Kursna lista