Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Društvo
Nevladine organizacije "Amaro Drom" i Romski kulturni klub podelili predškolskoj deci romske nacionalnosti školski pribor i knjige(VIDEO)
Postavljeno: 22.09.2018.


Deci, koja redovno pohađaju pripremni predškolski program u PU Čika Jova Zmaj, uručeni vredni pokloni

Nastavljene su humanitarne aktivnosti nevladinih organizacija i udruženja u Palanci u projektu inkluzije i uključivanja, pre svega dece iz romske zajednice, u obrazovni sistem.

Deci romske nacionalnosti, koja redovno pohađaju pripremi predškolski program, u PU "Čika Jova Zmaj", uručeni su pokloni, u vidu školskog pribora i knjiga.

Darodavci su nevladine organizacije "Amaro Drom" i Romski kulturni klub. Na taj način je nastavljen projekat inkluzije i pomoći romskim porodicama i deci, da se uključe u obrazovni sistem i da redovno pohađaju predškolski pripremni program, a kasnije i osnovnu školu.


Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 17.12.2018.
Sastanak predstavnika lokalne samouprave i Regionalnog zavoda za zaštitu spomenika kulture: Delovođina zgrada na Trgu heroja nije bezbedna za stanovanje i korišćenje!
Postavljeno: 17.12.2018.
JKP „Vodovod“: Zbog rušenja dela krova na Delovođinoj zgradi na Trgu heroja, blagajna Vodovoda se premešta u Karađorđevu ulicu u Palanci
Građani će svoje dospele obaveze moći da izmire u prostorijama Upravne zgrade ovog preduzeća
Postavljeno: 17.12.2018.
OŠ Vuk Karadžić u Palanci: Novogodišnje radionice i dan otvorenih vrata za predškolce i roditelje(VIDEO)
Palanačka škola, u 8 učionica, organizovala veoma posećeno druženje i kreativne sadržaje
 

 
 
Kursna lista