Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Politika
Realizacija projekta Vlade Srbije i opština V. Plana i S. Palanka izgradnje 13 novih bunara na izvorištu i Fabrici vode u Trnovču(VIDEO)
Postavljeno: 25.09.2018.


Počela prva faza realizacije zajedničkog projekta, koja obuhvata izgradnju tri nova bunara. Radove obišli čelnici opština Igor Matković i Nikola Vučen

Na izvorištu u Trnovču i u Fabrici vode, koji su zajednički za vodosnabdevanje Velike Plane i Palanke, počela je realizacija projekta izgradnje 13 novih bunara.

Projekat je vredan 174 miliona dinara, koje je Vlada Srbije namenila za potpunu stabilizaciju vodosnabdevanja.

Cilj je da se prerađuje količina vode od 200 litara u sekundi, a obuhvata i izgradnju trafo stanica i svih pratećih objekata.

U toku je prva faza projekta, koja obuhvata izgradnju tri nova bunara, a do kraja godine trebalo bi se izgradi još pet bunara.

Radove u Trnovču su obišli predsednici susednih opština Igor Matković i Nikola Vučen, kojin su apostrofirali značaj ovog posla, kao i odličnu saradnju Velike Plane i Palanke.Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 23.04.2019.
Potpisana dva ugovora Opštine Velika Plana i Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave vredna 14,8 miliona dinara
U pitanju su projekti Sanacija zapadnog krila opštine Velika Plana i e - Skupština - opremanje skupštine opštine Velika Plana sistemom za elektronsko glasanje
Postavljeno: 23.04.2019.
Prodajna Uskršnja izložba Dnevnog boravka "Puž" i PU "Čika Jova Zmaj" (sreda, u 17 časova)
Sva sredstva namenja su NURDOR-u, za pomoć deci oboleloj od karcinoma
Postavljeno: 23.04.2019.
Učenici "Palanačke gimnazije" postigli su odlične rezultate na smotri recitatora "Pesniče naroda mog"
Republičko takmičenje biće održano 17. i 18. maja u Valjevu
 


 
 
Kursna lista