Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Politika
Realizacija projekta Vlade Srbije i opština V. Plana i S. Palanka izgradnje 13 novih bunara na izvorištu i Fabrici vode u Trnovču(VIDEO)
Postavljeno: 25.09.2018.


Počela prva faza realizacije zajedničkog projekta, koja obuhvata izgradnju tri nova bunara. Radove obišli čelnici opština Igor Matković i Nikola Vučen

Na izvorištu u Trnovču i u Fabrici vode, koji su zajednički za vodosnabdevanje Velike Plane i Palanke, počela je realizacija projekta izgradnje 13 novih bunara.

Projekat je vredan 174 miliona dinara, koje je Vlada Srbije namenila za potpunu stabilizaciju vodosnabdevanja.

Cilj je da se prerađuje količina vode od 200 litara u sekundi, a obuhvata i izgradnju trafo stanica i svih pratećih objekata.

U toku je prva faza projekta, koja obuhvata izgradnju tri nova bunara, a do kraja godine trebalo bi se izgradi još pet bunara.

Radove u Trnovču su obišli predsednici susednih opština Igor Matković i Nikola Vučen, kojin su apostrofirali značaj ovog posla, kao i odličnu saradnju Velike Plane i Palanke.Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 12.12.2018.
Održana 20. sednica Opštinskog veća opštine S. Palanka
Usvojen predlog odluke o budžetu Opštine za 2019. godine, koji će se naći pred odbornicima na predstojećem skupštinskom zasedanju
Postavljeno: 12.12.2018.
Opština S. Palanka dobila 6 miliona dinara od Vlade Srbije i Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave: Projekat uspostavljanja jedinstvenog upravnog mesta u Opštinskoj upravi
Palanka jedna od 8 opština u Srbiji uključenih u projekat. Ugovor potpisao Nikola Vučen, predsednik Opštine
Postavljeno: 12.12.2018.
Izvršena tri nova hapšenja u Smederevu
U pitanju su krivična dela prevare i ugrožavanja sigurnosti
 

 
 
Kursna lista