Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Društvo
OŠ „Olga Milošević“ u Palanci u projektu „Evropski školski dan sporta“
Postavljeno: 29.09.2018.


Ovaj projekat ima za cilj da poveže zemlje učesnice, da obezbedi jačanje inkluzije, da podrži predavače i edukaciju o fizičkoj aktivnosti i sport u školama, ali i da obezbedi zabavu učesnicima.

Učenici od petog do osmog razreda OŠ „Olga Milošević“ u Palanci  su učestvovali u aktivnosti „Evropski školski dan sporta“ . Koncept projekta je da se u intervalu od 120 minuta učesnici upoznaju sa što širim spektrom različitih oblika fizičkih aktivnosti, odnosno sportova.

„Evropski školski dan sporta“ (ESSD) prvi put je organizovan 2006. godine sa ciljem da promoviše fizičku aktivnost. Prošle godine je preko 20 zemalja uzelo učešće, sa više hiljada škola i preko 2 000 000 učesnika. Ovaj projekat ima za cilj da poveže zemlje učesnice, da obezbedi jačanje inkluzije, da podrži predavače i edukaciju o fizičkoj aktivnosti i sport u školama, ali i da obezbedi zabavu učesnicima.


Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 17.12.2018.
Sastanak predstavnika lokalne samouprave i Regionalnog zavoda za zaštitu spomenika kulture: Delovođina zgrada na Trgu heroja nije bezbedna za stanovanje i korišćenje!
Postavljeno: 17.12.2018.
JKP „Vodovod“: Zbog rušenja dela krova na Delovođinoj zgradi na Trgu heroja, blagajna Vodovoda se premešta u Karađorđevu ulicu u Palanci
Građani će svoje dospele obaveze moći da izmire u prostorijama Upravne zgrade ovog preduzeća
Postavljeno: 17.12.2018.
OŠ Vuk Karadžić u Palanci: Novogodišnje radionice i dan otvorenih vrata za predškolce i roditelje(VIDEO)
Palanačka škola, u 8 učionica, organizovala veoma posećeno druženje i kreativne sadržaje
 

 
 
Kursna lista