Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Društvo
Radovi na izgradnji dva bunara u sistemu vodosnabdevanja u Palanci ulaze u završnu fazu(VIDEO)
Postavljeno: 04.10.2018.


Radi se na povezivanju bunara sa crpnom stanicom i očekuje se da naredne sedmice prve količine vode doteku do postrojenja za preradu

Javno- komunalno preduzeće Vodovod  i lokalna samouprava u Palanci, u saradnji sa Vladom Srbije, realizuju veoma značajan projekat vredan  9,6 milona dinara. U pitanju je izgradnja dva nova bunara na izvorištu na Rudinama.

Radovi teku po planu i očekuje sa da naredne sedmice prve količine vode doteku do postrojenja za preradu. Obavljaju se trenutno poslovi opremanja bunara i povezivanja, cevima, do Crpne stanice "Vodovoda". Postavljaju se cevi u dužini od jednog kilometra.

Završna faza obuhvata opremanje bunara, montiranje i postavljanje pumpi. Takođe, veoma bitni radovi odnose se i na obazebeđivanja eletrične energije i povezivanje.

Nadležno očekuju da poslovi budu uskoro završeni. čime će se dodatno stablizovati količine vode i sistem vodosnabdevanja.

Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 17.12.2018.
Sastanak predstavnika lokalne samouprave i Regionalnog zavoda za zaštitu spomenika kulture: Delovođina zgrada na Trgu heroja nije bezbedna za stanovanje i korišćenje!
Postavljeno: 17.12.2018.
JKP „Vodovod“: Zbog rušenja dela krova na Delovođinoj zgradi na Trgu heroja, blagajna Vodovoda se premešta u Karađorđevu ulicu u Palanci
Građani će svoje dospele obaveze moći da izmire u prostorijama Upravne zgrade ovog preduzeća
Postavljeno: 17.12.2018.
OŠ Vuk Karadžić u Palanci: Novogodišnje radionice i dan otvorenih vrata za predškolce i roditelje(VIDEO)
Palanačka škola, u 8 učionica, organizovala veoma posećeno druženje i kreativne sadržaje
 

 
 
Kursna lista