Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Društvo
Svečano obeleženo 95 godina od osnivanja fabrike Goša FOM u Palanci(VIDEO)
Postavljeno: 04.10.2018.


Svečana sednica, u prisustvu ministra Zorana Đorđevića, čelnika palanačke opštine, brojnih poslovnih saradnika iz zemlje i inostranstva i predstavnika društvene zajednice

Na prigodan način obeležen je jubilej 95 godina od osnivanja fabrike Goša FOM u Palanci. Nauspešnije palanačka firma beleži izuzetne rezultate na domaćem i inostranom tržištu i razvija se iz godine u godinu.

Jedna je od retkih celina nekadašnjeg holdinga, koji je osnovan 1923. godine, kao "Jasenica a.d.", koja je opstala i posluje pozitivno.

Jubilej je obeležen u prisustvu brojnih visokih gostiju, ministra za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zorana Đorđevića, čelnika lokalne samopuprave, poslovnih partnera i saradnika i zemlje i inostranstva i predstavnika društvene zajednice.

Prikazan je film o istoriji i poslovnom razvoju Goša FOM-a, a prisutnima se obratio generalni direktor Srdan Dimitrijević.

Jubilej je prigodnim rečima čestitao i ministar Zoran Đorđević, koji je naglasio da je Goša FOM zamajac razvoja Smederevske Palanke.

Srdan Dimitrijević je uručio plakete i zahvalnice ministru Zoranu Đorđeviću i Vladi Srbije, Privrednoj komori Srbije i popredsedniku Miodragu Vesoviću, Opštini Palanka i predsedniku Nikoli Vučen, EPS-u i brojnim inostranim partnerima i saradnicima iz Rusije i Nemačke.

Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 22.10.2018.
Elektrodistribucija: U utorak od 11 do 12 sati bez struje potrošači u Goloboku i delovima Grčca i Dobrog Dola
Razlog su radovi na mreži
Postavljeno: 22.10.2018.
Otvoren je 63. Sajam knjiga
Ovogodišnji slogan je „Radost čitanja“
Postavljeno: 22.10.2018.
OŠ Olga Milošević: Dve bronzane medalje na okružnom takmičenju u stonom tenisu
Nermanja Živojinović je bio treći u piojedinačlnoj konkurenciji, a druga bronza osvojena je u ekinom delu
 

 
 
Kursna lista