Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Politika
Zakazana peta sednica SO S. Palanka(ponedeljak, 10 sati)
Postavljeno: 09.10.2018.


Na dnevnm redu je ukupno 39 tačaka

Predsednik Skupštine opštine S. Palanka, Petar Milić, zakazao je petu sednicu, ovog saziva, lokalnog parlamenta za ponedeljak, 15. oktobar, u 10 časova.

Dnevnim redom je predviđeno ukupno 39 tačaka za razmatranje i eventualno usvajanje. 

Odbornici će, izmedju ostalog, razmatrati predlog izveštaja o izvršenju budžeta Opštine za prvih šest meseci tekuće godine, zatim predlog promene Statuta lokalne samouprave, kao i izmenu odluke o određivanju prostora za parkiranje i ulica u kojima je zabranjen saobraćaj.

U centru pažnje biće odluke u vezi sa Javnim preduzećima i Ustanovama. Razmatraće se predlozi o ukidanju Centra za razvoj sporta i Opštinske turističke organizacije, kao i pokretanja postupka likvidacije JKP "Pijace, zelenilo i čistoća". Trebalo bi da budu izmenjene i dopunjene odluke o osnivanju Kulturnog centra, Arhiva Veroslava Veljašević i JKP Vodovod.

Na dnevnom redu su, takođe i brojna kadrovska rešenja u Nadzornim, Školskim odborima i Komisija pod ingerencijom SO Palanka.


Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 23.04.2019.
Potpisana dva ugovora Opštine Velika Plana i Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave vredna 14,8 miliona dinara
U pitanju su projekti Sanacija zapadnog krila opštine Velika Plana i e - Skupština - opremanje skupštine opštine Velika Plana sistemom za elektronsko glasanje
Postavljeno: 23.04.2019.
Prodajna Uskršnja izložba Dnevnog boravka "Puž" i PU "Čika Jova Zmaj" (sreda, u 17 časova)
Sva sredstva namenja su NURDOR-u, za pomoć deci oboleloj od karcinoma
Postavljeno: 23.04.2019.
Učenici "Palanačke gimnazije" postigli su odlične rezultate na smotri recitatora "Pesniče naroda mog"
Republičko takmičenje biće održano 17. i 18. maja u Valjevu
 


 
 
Kursna lista