Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Politika
Nikola Vučen predsednik opštine S. Palanka sa saradnicima posetio MZ Azanja: U fokusu pomoć za tri socijalno ugrožene porodice(VIDEO)
Postavljeno: 17.10.2018.


Čelnici lokalne samouprave obećali pomoć ugroženim porodicama Ilić, Janković i Andrejić, ali i rešavanje komunalnih problema u Azanji

Nikola Vučen, predsednik opštine S. Palanka, sa saradnicima, posetio je Azanju. U fokusu su bile tri socijalno ugrožene porodice i mogućnosti za pomoć u osnovnim egzistancijalnim uslovima.

Takođe, Rodoljub Stanimirović, predsednik Saveta MZ Azanja, je predočio plan aktivnosti, ali i probleme u vezi sa kanalizacionom mrežom i izgradnjom kapele na groblju.

Čelnici lokalne samouprave su posetili tri socijalno ugrožene azanjske porodice, koje nemaju elementarne uslove za normalan život.  To su domaćinstva Andrejić, Janković i Ilić. Oštećeni su im stambeni objekti, od elementarnih nepogoda, porodice su višečlane sa decom i neophodno im je stambeno zbrinjavanje, uslovi za zimsku sezonu,.

Nikola Vučen je obećao konkretnu reakciju i pomoć za ugrožene porodice, ali i u rešavanju problema i projekata važnih za građane Azanje.

Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 18.11.2018.
Za učenike OŠ "Heroj Ivan Muker" u Palanci u ponedeljak, 19. novembra, neće biti nastave zbog zamene kotla i rekonstrukcije kotlarnice za grejanje
Od utorka, 20. novembra, učenici mladjih razreda će nastavu pohađati od 14.30 časova u Palanačkoj gimnaziji , a učenici starijih razreda, u istom terminu, u prostorijama MEŠ Goša,
Postavljeno: 18.11.2018.
Veliki uspeh karatiste trenera Milice Novković: Aleksandar Milovanović prvak Srbije!
Palančanin osvojio zlatnu medalju u kadetskoj kategoriji u borbama i obezbedio plaman na Prvenstvo Balkana
Postavljeno: 18.11.2018.
RHMZS: Stiže prava zima, upozorenja na sneg, olujni vetar i ledenu kišu
Za periode od nedelje do srede izdata upozorenja na zimske uslove u Srbiji
 

 
 
Kursna lista