Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Politika
Nikola Vučen predsednik opštine S. Palanka sa saradnicima posetio MZ Azanja: U fokusu pomoć za tri socijalno ugrožene porodice(VIDEO)
Postavljeno: 17.10.2018.


Čelnici lokalne samouprave obećali pomoć ugroženim porodicama Ilić, Janković i Andrejić, ali i rešavanje komunalnih problema u Azanji

Nikola Vučen, predsednik opštine S. Palanka, sa saradnicima, posetio je Azanju. U fokusu su bile tri socijalno ugrožene porodice i mogućnosti za pomoć u osnovnim egzistancijalnim uslovima.

Takođe, Rodoljub Stanimirović, predsednik Saveta MZ Azanja, je predočio plan aktivnosti, ali i probleme u vezi sa kanalizacionom mrežom i izgradnjom kapele na groblju.

Čelnici lokalne samouprave su posetili tri socijalno ugrožene azanjske porodice, koje nemaju elementarne uslove za normalan život.  To su domaćinstva Andrejić, Janković i Ilić. Oštećeni su im stambeni objekti, od elementarnih nepogoda, porodice su višečlane sa decom i neophodno im je stambeno zbrinjavanje, uslovi za zimsku sezonu,.

Nikola Vučen je obećao konkretnu reakciju i pomoć za ugrožene porodice, ali i u rešavanju problema i projekata važnih za građane Azanje.

Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 20.01.2019.
Atletičar Jasenice Branko Basarić osvojio bronzanu medalju na Prvenstvu Beograda za starije pionire
Branko bio treći u trci na 800 metara. Maja Vićentijević nije završila trku na 60 metara sa preponama
Postavljeno: 20.01.2019.
Predstavnici Ministarstva poljoprivrede.Poljoprivredne stručne službe i čelnici opštine Velika Plana posetili gazdinstvo Dejana Đokića u Starom Selu(VIDEO)
Povod je saradnja poljoprivrednika sa stručnim službama i subvencije za kupovinu mašine za branje aronije
Postavljeno: 20.01.2019.
OŠ Olga Milošević dobitnik Evropske oznake kvaliteta
Priznanje dodeljeno u okviru projekta Kaj so zlate roke naših babic znale - Što su ruke naših baka znale
 

 
 
Kursna lista