Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Politika
Nikola Vučen predsednik opštine S. Palanka sa saradnicima posetio MZ Azanja: U fokusu pomoć za tri socijalno ugrožene porodice(VIDEO)
Postavljeno: 17.10.2018.


Čelnici lokalne samouprave obećali pomoć ugroženim porodicama Ilić, Janković i Andrejić, ali i rešavanje komunalnih problema u Azanji

Nikola Vučen, predsednik opštine S. Palanka, sa saradnicima, posetio je Azanju. U fokusu su bile tri socijalno ugrožene porodice i mogućnosti za pomoć u osnovnim egzistancijalnim uslovima.

Takođe, Rodoljub Stanimirović, predsednik Saveta MZ Azanja, je predočio plan aktivnosti, ali i probleme u vezi sa kanalizacionom mrežom i izgradnjom kapele na groblju.

Čelnici lokalne samouprave su posetili tri socijalno ugrožene azanjske porodice, koje nemaju elementarne uslove za normalan život.  To su domaćinstva Andrejić, Janković i Ilić. Oštećeni su im stambeni objekti, od elementarnih nepogoda, porodice su višečlane sa decom i neophodno im je stambeno zbrinjavanje, uslovi za zimsku sezonu,.

Nikola Vučen je obećao konkretnu reakciju i pomoć za ugrožene porodice, ali i u rešavanju problema i projekata važnih za građane Azanje.

Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 26.05.2019.
Karatisti Goše Ana Nijemčević i Svetislav Jevremović na Balkanskom prvenstvu u Banja Luci
Dvoje palanačkih karatista u reprezentaciji Srbije na velikom takmičenju, koje počinje 30. maja
Postavljeno: 26.05.2019.
Na manifestaciji "Sportom do osmeha" u Beogradu i deca sa posebnim potreebama iz palanačke OŠ HIM
Manifestacija održana u Beogradu za cilj ima da jedan ceo dan posveti omladini i deci sa invaliditetom, kao i da ukaže na važnost rekreativnog sporta među osobama sa posebnim potrebama.
Postavljeno: 25.05.2019.
9. Sajam cveća u centru Palanke okupio veliki broj izlagača
Tradicionalna manifestacija u organizaciji Kulturnig centra i pod pokroviteljstvom lokalne samouprave
 


 
 
Kursna lista