Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Politika
Nikola Vučen predsednik opštine S. Palanka sa saradnicima posetio MZ Azanja: U fokusu pomoć za tri socijalno ugrožene porodice(VIDEO)
Postavljeno: 17.10.2018.


Čelnici lokalne samouprave obećali pomoć ugroženim porodicama Ilić, Janković i Andrejić, ali i rešavanje komunalnih problema u Azanji

Nikola Vučen, predsednik opštine S. Palanka, sa saradnicima, posetio je Azanju. U fokusu su bile tri socijalno ugrožene porodice i mogućnosti za pomoć u osnovnim egzistancijalnim uslovima.

Takođe, Rodoljub Stanimirović, predsednik Saveta MZ Azanja, je predočio plan aktivnosti, ali i probleme u vezi sa kanalizacionom mrežom i izgradnjom kapele na groblju.

Čelnici lokalne samouprave su posetili tri socijalno ugrožene azanjske porodice, koje nemaju elementarne uslove za normalan život.  To su domaćinstva Andrejić, Janković i Ilić. Oštećeni su im stambeni objekti, od elementarnih nepogoda, porodice su višečlane sa decom i neophodno im je stambeno zbrinjavanje, uslovi za zimsku sezonu,.

Nikola Vučen je obećao konkretnu reakciju i pomoć za ugrožene porodice, ali i u rešavanju problema i projekata važnih za građane Azanje.

Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 18.03.2019.
Saopštenje OO SNS u Smederevskoj Palanci
OO SNS Smederevska Palanka, svom snagom je uz predsednika Aleksandra Vučića i pruža mu bezrezervnu podršku, kaže se između ostalog u saopštenju Palanačkog Opštinskog odbora
Postavljeno: 18.03.2019.
Zorana Mihajlović i Vanja Udovičić u poseti Smederevskoj Palanci
Tom prilikom planirani su sastanci sa načelnikom Podunavskog okruga Nebojšom Pavlovićem i predsednikom opštine Smederevska Palanka Nikolom Vučenom, objavljeno je na sajtu Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture
Postavljeno: 18.03.2019.
Počelo prijavljivanje dece za upis u novu radnu godinu u PU „Čika Jova Zmaj“
Prijavljivanje će trajati od 18. do 29. marta
 

 
 
Kursna lista