Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Politika
Svečano otvoren asfaltirani put Saranovo- Trnava u opštini Rača
Postavljeno: 24.10.2018.


Rekonstruisan putrni pravac u dužini od 3,6 km znatno skraćuje relaciju prema Kragujevcu i Topoli Nastavak saradnje za republičkom Kancelarijom za upravljanje javnim ulaganjima

Još jedan značajan projekat realizovan je na teritoriji opštine Rača. U pitanju je rekonstrukcija i asfaltiranje putnog pravca Saranovo- Trnava u dužini od 3,6 kilometara.

Radovi su završeni, a put je svečano otvoren, u prisustvu brojnih gostiju. Put su otvorili čelnici račanske opštine Nenad Savković, Aleksandar Senić, Dušan Đoković, kao i gosti Dr Darko Laketić, narodni poslanik SNS i predsednik Odbora za zdravlje i porodicu u Skupštini Srbije, Nikola Vučen, predsednik opštine S. Palanka i Igor Petrović, predsednik OO SNS Topola.

Inače, ovo je još jedan projekat, koji opština Rača realizuje u saradnji sa republičkom Kancelarijom za upravljanje javnim ulaganjima, a izuzetno je značajan jer povezuje dve opštine Raču i Topolu i znatno skraćuje relacije pre svega prema regionalnom centru Kragujevcu i Topoli


Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 26.05.2019.
Karatisti Goše Ana Nijemčević i Svetislav Jevremović na Balkanskom prvenstvu u Banja Luci
Dvoje palanačkih karatista u reprezentaciji Srbije na velikom takmičenju, koje počinje 30. maja
Postavljeno: 26.05.2019.
Na manifestaciji "Sportom do osmeha" u Beogradu i deca sa posebnim potreebama iz palanačke OŠ HIM
Manifestacija održana u Beogradu za cilj ima da jedan ceo dan posveti omladini i deci sa invaliditetom, kao i da ukaže na važnost rekreativnog sporta među osobama sa posebnim potrebama.
Postavljeno: 25.05.2019.
9. Sajam cveća u centru Palanke okupio veliki broj izlagača
Tradicionalna manifestacija u organizaciji Kulturnig centra i pod pokroviteljstvom lokalne samouprave
 


 
 
Kursna lista