Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Politika
Nikola Vučen predsednik opštine S. Palanka primio učesnike medjunarodnog projekta koji realizuje OŠ Olga Milošević(VIDEO)
Postavljeno: 25.10.2018.


U okviru projekta Erasmus plus u Palanci borave predstavnici šđkola iz Grčke, Malte i Turske

Projekat "Erasmus plus", pod patronatom Evropske unije uspešno se realizuje u više zemalja. Srbiju predstavlja palanačka OŠ "Olga Milošević", koja je ove sedmice domaćin učesnicima iz Grčke, Malte i Turske.

Učesnici projekta su veoma zadovoljni uslovima boravka, rada i druženja u Palanci, a za njih i domaćine iz OŠ "Olga Milošević", prijem je priredio Nikola Vučen, predsednik Opštine, u svom kabinetu, sa saradnicima.

U srdačnom razgovoru istaknuto je zadovljstvo što je Palanka i OŠ "Olga Milošević" domaćin u okviru realizacije projekta, razmenjeni su pokloni i nagalešno da će lokalna samouprava i dalje podržati takve aktivnosti na promociji škole i grada.

Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 18.03.2019.
Saopštenje OO SNS u Smederevskoj Palanci
OO SNS Smederevska Palanka, svom snagom je uz predsednika Aleksandra Vučića i pruža mu bezrezervnu podršku, kaže se između ostalog u saopštenju Palanačkog Opštinskog odbora
Postavljeno: 18.03.2019.
Zorana Mihajlović i Vanja Udovičić u poseti Smederevskoj Palanci
Tom prilikom planirani su sastanci sa načelnikom Podunavskog okruga Nebojšom Pavlovićem i predsednikom opštine Smederevska Palanka Nikolom Vučenom, objavljeno je na sajtu Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture
Postavljeno: 18.03.2019.
Počelo prijavljivanje dece za upis u novu radnu godinu u PU „Čika Jova Zmaj“
Prijavljivanje će trajati od 18. do 29. marta
 

 
 
Kursna lista