Početna » Fudbaleri palanačke Jasenice 2017 počeli pripreme za novu sezonu

Fudbaleri palanačke Jasenice 2017 počeli pripreme za novu sezonu

od RTV Jasenica

Sa visokim ambicijama i sa vidljivo pojačanim igračkim kadrom fudbaleri Jasenice 2017 okupili su se na Gradskom stadionu u Smederevskoj Palanci i počeli pripreme za novu sezonu Podunavske okružne lige.

Prvu prozivku kandidata za najbolji sastav obavio je dosadašnji šef struke Nenad Đerić, a svi fudbaleri, koji su izneli teret minule sezone (Jasenica 2017 je bila četvrta na tabeli) su ostali u klubu.

Igrački kadar je osetno pojačan, dolaskom trojice zvučnih akvizicija i dokazanih fudbalera.

Iz Radnika sa Kolonije se vratio u matičnu sredinu ofanzivni vezista Vladimir Đurđević, jedan od najboljih igrača lige, a, takođe, dres matičnog kluba nosiće veteran Bojan Ilić- Crni, štoper sa ogromnim iskustvom i kvalitetom.

Treće pojačanje je lucidni krilni napadač Filip Jovanović- Vrabac, još jedan povratnik u Jasenicu 2017 iz Đerdapa iz Golupca.

Čelnik kluba Dr Milan Brkić je, za SPORT 026, najavio dodatno jačanje igračkog kadra i iskorak što se tiče rezultata u odnosu na prethodnu sezonu.

“U pregovorima sa još nekim igračiuma i kako budu odmicale pripreme videćemo na kojim pozicijama su nam potrebna pojačanja. Izuzetno sam zadovoljan što smo angažovali trojicu kvalitetnih fudbalera i što smo sačuvali igrački kadar i stručni štab. To su preduslovi za uspšeniju sezonu. Imamo i veoma talentovane omladince i kadete, koji će dobiti šansu u prvom timu”, objašnjava predsednik Jasenice 2017 Dr Milan Brkić.

izvor: SPORT026 http://sport026.rs

Povezane vesti