Početna » Aktivistkinje OO SNS Smederevska Palanke organizovale izlet u Tumane za žene iz gradskih i seoskih mesnih zajednica

Aktivistkinje OO SNS Smederevska Palanke organizovale izlet u Tumane za žene iz gradskih i seoskih mesnih zajednica

od RTV Jasenica

Članice Foruma žena Opštinskog odbora Srpske napredne stranke u Smederevskoj Palanci su organizovale izlet u manastir Tumane. Oko 70 žena iz gradskih i seoskih mesnih zajednica opštine Palanka jutros je krenulo put manastira, a njih je ispatio član Presedništva Srpske napredne stranke i predsednik palanačkog Opštinskog odbora Nikola Vučen.

Vučen je svim damama, među kojima većina nisu članica nijedne političke partije, poželeo srećan put i prijatan boravak na izletu.

Ovo je još jedna od akcija koju sprovode aktivistkinje stanke u okviru Foruma žena. Svojim akcijama one podsećaju društvo u celini da su žene sposobne, jake i istrajne da sprovedu svoje ideje u delo i radom pokazuju da ne postoje prepreke kada se bore za još bolji život svojih porodica.

Jedinstvo, uspeh i socijalna pravda su mogući jedino ako se zajedno radi na iskorenjivanju rodne nejednakosti, različitosti, siromaštva i nasilja, a sve u cilju zalaganja za jednakost, a to i jeste politika koju sprovodi predsednik države Alaksandar Vučić i Srpska napredna stranka.

Povezane vesti