Početna » Azanjska Šumadija ponovo u Jaseničkoj fudbalskoj ligi!

Azanjska Šumadija ponovo u Jaseničkoj fudbalskoj ligi!

od RTV Jasenica

Takmičarski fudbal u najvećem selu bivše Jugoslavije, posle godinu dana pauze, ponovo će se igrati!

Održana je Izborna Skupština FK Šumadija, koja će u novoj sezoni  nastupiti u opštinskoj Jaseničkoj ligi. Zoran Ćosić je njen novi predsednik, a Petar Radulović zamenik predsednika.

Skupština je izabarala Upravni odbor od devet članova. Jovan Živković- Đura je predsednik, a njegov zamenik biće Dragan M.Minić- Đavo.

Sekretar Šumadije i administrator u Komet sistemu je Srećko Stojadinović. Članovi Izvršnog odbora su Miloš Kuzmić, Goran Palić, Igor Jelić, Dejan Stojadinović, Ivan Prokić i Slađan Milovanović.

Posle sednice Skupštine, Izvršni odbor je održao sastanak i Vladu Ljubisavljevića imenovao za trenera. Mladi stručnjak je tokom protekle nedelje već održao nekoliko treninga sa igračima, koji su izrazili želju da nose dres Šumadije u predstojećem prvenstvu Jaseničke lige.  U svom obraćanju šef struke Šumadije izložio je plan priprema i pozicije u timu koje treba pojačati.

Čelnici kluba nisu davali posebne izjave, ali se u njihovom raspoloženju vidi, da je cilj ekspresni povratak u okrug,a potom i napad ka zonskom stepenu takmičenja, gde se klub nekada takmičio.

TEKST I FOTO: N. Pavlović (Sportski Žurnal)

izvor: http://sport026.rs

Povezane vesti