Početna » Brojna priznanja za OŠ „Olga Milošević“ od Saveza za školski sport Smederevske Palanke

Brojna priznanja za OŠ „Olga Milošević“ od Saveza za školski sport Smederevske Palanke

od RTV Jasenica

U  svečanoj sali SO Smed. Palanka, u organizaciji Saveza za školski sport Smederevske Palanke, organizovana je svečana dodela nagrada u oblasti školskog sporta u protekloj školskoj godini. Dodeljene su plakete saradnicima i nagrade najboljim školama, profesorima i učenicima.

OŠ „Olga Milošević“ je ŠKOLA SA NAJVEĆIM BROJEM NASTUPA U ŠKOLSKOJ 2023/2024. i NAJUSPEŠNIJA ŠKOLA 2023/2024. u kategoriji osnovnih škola (2. mesto)

U kategoriji NAJUSPEŠNIJI SPORTISTA 2023/2024. proglašena je IVA ĆERTIĆ koja je i MLADA NADA ŠKOLSKOG SPORTA 2023/2024.

Direktoru škole, Darku Dimitrijeviću, dodeljena je plaketa za DOPRINOS RAZVOJU ŠKOLSKOG SPORTA U SMED.PALANCI U ŠKOLSKOJ 2023/2024.

Ceremoniji dodele, u ime direktora škole Darka Dimitrijevića, prisustvovala je Milica Avramović.

„Veliku pažnju posvećujemo fizičkom zdravlju učenika i promociji sporta i zdravih životnih navika. Nastojimo da popularizujemo sport među učenicima i veoma smo ponosni na sjajne rezultate koje su naši učenici ostvarili. Aktivni u svim sportovima, prisutni na svim takmičenjima, predano i srčano osvajaju nagrade i medalje, timski i individualno, dajući svoj maksimum. Sa ovakvim sportskim nadama i predanošću, na čelu sa nastavnicima fizičkog i zdravstvenog vaspitanja, nema sumnje da nas očekuju još veći sportski trijumfi i zdraviji način života za sve”, dodaju iz OŠ „Olga Milošević”.

Povezane vesti