Početna » Dramska sekcija Osnovne škole „Olga Milošević” zablistala na festivalu „Velika školska pozornica” u Topoli

Dramska sekcija Osnovne škole „Olga Milošević” zablistala na festivalu „Velika školska pozornica” u Topoli

od RTV Jasenica

Maleni glumci, su na ovogodišnjem festivalu „Velika školska pozornica” u Topoli svojim izvanrednim nastupom osvojili srca publike i članova žirija koji su činili Mariana Aranđelović, filmska i pozorišna glumica, Suzana Jevtović, magistar muzičke umetnosti i Milutin Radivojević, profesor srpskog jezika i književnosti. Predstava „Kad se veštica zaljubi” naišla je na izvanrednu reakciju publike, istakla se po izuzetnoj glumi i dubokoj emotivnosti, što je rezultiralo brojnim nagradama.
Nagradu za najbolju glavnu žensku ulogu festivala dobila je Nikolina Marković, nagradu za najbolju glavnu mušku ulogu festivala dobio je Veljko Jovanović, dok su učiteljice Slađana Celić, Katarina Popović i Sanja Stevanović dobile nagradu za najbolju režiju.
Glumci su svojim izvanrednim talentom uspeli da ožive likove, a njihov uspeh na ovom festivalu pokazuje da je umetnost živa i da može da dotakne srca publike.
Osim što osvajaju brojne nagrade, maleni glumci postaju inspiracija svojim vršnjacima i svima koji veruju u moć umetnosti, da prenosi poruke, emocije i menja svet.

Povezane vesti