Početna » Forum žena OO SNS Smederevska Palanka u poseti socijalno ugroženoj porodici u MZ Stara Čaršija

Forum žena OO SNS Smederevska Palanka u poseti socijalno ugroženoj porodici u MZ Stara Čaršija

od RTV Jasenica

Članice Foruma žena Opštinskog odbora Srpske napredne stranke u Smederevskoj Palanci danas su posteile porodicu Stanislave Dimić u MZ Stara Čaršija. Stanislava živi sama sa troje dece i prima socijalnu pomoć. Prilikom posete aktivistkinje su ovoj porodici uručile paket sredstava za ličnu higijenu, higijenska sredstva za domaćinstvo, igračke i slatkiše za decu.

Kako je rekla Stanislava, ovo je prvi put da je neko posetio njenu porodicu, uručio pomoć i hteo da čuje njenu tešku životnu priču. –Svesna sam da niko ne može da reši moje životne problme, ali ova ukazana pažnja, pomoć i lepa reč sa vaše strane veoma mi je važna i mnogo mi znači. Hvala vam što ste se setile mene i moje dece, rekla je Stanislava.

Članice Foruma žena palanačkog Opštinskog odbora Srpske napredne stranke ovom prilikom poručile su da će se ovakve i slične akcije sprovoditi i u narednom periodu sa ciljem pomoći ugroženim porodicama, majkama, starima licima i posebno deci. Jedan od ciljeva je poziv svima na humanost, solidarnost i toleranciju.

Povezane vesti