Početna » 50 TAG-va poklon u nagradnoj igri „Vozi odmoran“

50 TAG-va poklon u nagradnoj igri „Vozi odmoran“

od RTV Jasenica

U cilju povećanja bezbednosti u saobraćaju, smanjenja broja i posledica saobraćajnih nezgoda Agencija za bezbednost saobraćaja, MUP-Uprava saobraćajne policije i JP „Putevi Srbije“, nastavljaju zajednički nastup u realizaciji kampanje „Vozi odmoran“.
JP „Putevi Srbije“ kao upravljač državnih puteva – putem VMS portala odnosno izmenljive saobraćajne signalizacije na autoputu, obaveštava učesnike u saobraćaju o sloganu i poruci kampanje – „Vozi odmoran! Napravi pauzu na svaka 2 sata“, na srpskom i engleskom jeziku.
Radi što veće vidljivosti i skretanja pažnje učesnicima u saobraćaju, ove godine organizovana je nagradna igra na društvenim mrežama kampanje „Vozi odmoran”.
Tim povodom je danas v.d. direktora Zoran Drobnjak uručio 50 uređaja za elektronsku naplatu putarine – TAG, v.d. direktoru Agencije za bezbednost saobraćaja, Branku Stamatoviću, koji će biti poklonjeni srećnim dobitnicima, učesnicima nagradne igre.
Svim učesnicima u nagradnoj igri pružiće se mogućnost da osvoje uređaj za elektronsku naplatu putarine – TAG koji omogućava najbrži prolazak kroz naplatne stanice, bez zaustavljanja i bez kontakta što značajno skraćuje vreme putovanja i predstavlja jeftiniji vid plaćanja putarine, a što je najvažnije srpskim TAG-om plaćate putarinu na autoputevima u Severnoj Makedoniji i Crnoj Gori bez zaustavljanja.
Pratite profile JP „Putevi Srbije“ i ABS, pratite naše objave, učestvujte u nagradnoj igri, osvojite TAG i putujte brzo i bez zaustavljanja ceneći vaše vreme.
Branko Stamatović, v.d. direktora Agencije se zahvalio JP „Putevi Srbije“ na podršci u realizaciji kampanje i na 50 TAG uređaja koji su obezbeđeni za nagradnu igru koja će se organizovati iduće nedelje na društvenim mrežama, a sve u cilju unapređenja bezbednosti saobraćaja.

Povezane vesti