Početna » Karatistkinja “Goše” i reprezentativka Srbije Ana Nijemčević vicešampionka Balkana, zlatna medalja za Palančanku u borbama ekipno

Karatistkinja “Goše” i reprezentativka Srbije Ana Nijemčević vicešampionka Balkana, zlatna medalja za Palančanku u borbama ekipno

od RTV Jasenica

Palančanka, reprezentativka Srbije i karatistkinja “Goše” Ana Nijemčević osvojila je srebrnu medalju, drugo mesto i naslov vicešampionke Balkana na Prvenstvu u Baru.

Ona se takmičila u konkurenciji juniorki, u borbama do 59 kg. Fantastično se borila do samog kraja, ušla u finale, posle izvanrednih borbi, dokazala klasu i nastavila sa uspesima u trofejnoj karijeri.

Zlatnu medalju osvojila je Grkinja Marija Pavlitina, a bronzu Nejla Mešević iz BiH. Inače u toj kategoriji bilo je deset takmičarki.

Karatistkinja Goše je kao član tima reprezentacije Srbije osvojila prvo mesto i zlatnu medalju u borbama ekipno, u kategoriji juniorki.

Prvakinje Balkana u timu Srbije pored Ane Nijemčević su Valentina Maksimović, Dunja Rajić i Nevena Filipov.

Dakle, Ana Nijemčević se u Palanku vraća sa zlastnom i srebrnom medaljom na Balkanskom šampionatu u konkurenciji juniorki.

Izvor/Foto http://sport026.rs

Povezane vesti