Početna » Nikola Vučen na konferenciji “Siva knjiga 2023” u organizaciji NALED-a: Nagrada za reformatora godini Siniši Malom

Nikola Vučen na konferenciji “Siva knjiga 2023” u organizaciji NALED-a: Nagrada za reformatora godini Siniši Malom

od RTV Jasenica

U organizaciji NALED-a, danas je u Palati „Srbija“ održana konferencija „Siva knjiga 2023“. Na konferenciji je članovima i partnerima iz Vlade Srbije i međunarodne zajednice predstavljeno jubilarno petnaesto izdanje Sive knjige, i upućeno 100 novih preporuka za uklanjanje administrativnih prepreka u poslovanju u našoj zemlji. Na konferenciji je bilo reči i o najvažnijim reformskim rezultatima postignutim u proteklih petnaest godina. Ovom prilikom dodeljena su i specijalna priznanja zaslužnim pojedincima iz javne uprave i medija, a titula refomatora godine pripala je potpredsedniku Vlade Republike Srbije i ministru finansija Siniši Malom.

Ovim povodom oglasio se i Nikola Vučen, predsednik opštine Smederevska Palanka i član UO NALED-a, koji je rekao:

U ime upravnog odbora i u svoje lično ime čestitam minsitru na ovako prestižnoj nagradi, obzirom da su predlagači bili predstavnici privrede kao i gradova i opština, nagrada ministra Malog ima još veći značaj. Živela Srbija”, zaključio je Vučen.

Povezane vesti