Početna » Nikola Vučen najčlan NALED-a iz redova lokalnih samouprava

Nikola Vučen najčlan NALED-a iz redova lokalnih samouprava

od RTV Jasenica

Nacionalna alijansa za lokalni ekonomski razvoj, je za svog “najčlana” iz redova lokalnih samouprava u 2023. godini proglasila predsednika opštine Smederevska Palanka Nikolu Vučena. Svečano proglašenje bilo je deo Septembarskih susreta koji su održani na Belom dvoru u Beogradu, kojima je prisustvovalo oko 1000 zvanica.“Najčlanove” Nacionalne alijanse za lokalni ekonomski razvoj u 2022. proglasila je Violeta Jovanović, izvršna direktorka NALED-a.

Nikola Vučen se ovom prilikom zahvalio na dobijenom priznanju rečima:
“Pripala mi je posebna čast da na Septembarskim susretima, u Belom dvoru u Beogradu, koji se održavaju tradicionalno u organizaciji NALEDA, primim priznanje najčlana iz redova lokalnih samouprava za 2023. godinu. Ovo je veliko i posebno priznanje za opštinu Smderevska Palanka jer mi do sada nikada nismo imali visokokotiranog člana jedne ovako velike, priznate i veoma uticajne organizacije. Kako za mene lično, tako i za našu opštinu koju vodim već 5 godina, ovo je šansa da se razvijamo i unapređujemo u ekonomskom, industrijskom, privrednom, ekološkom, kulturnom i svakom drugom pogledu.
Zahvaljujući našim članstvom u NALEDU sprovodimo sveobuhvatne reforme koje, kako Srbiju, tako i Smederevsku Palanku čine kvalitetnijim i lepšim mestom za život. Veliko hvala Izvršnoj kancelariji na nominaciji, mojim kolegama i prijateljima iz Upravnog odbora, a posebno izvršnoj direktorki NALEDA Violeti Jovanović koja poseban akcenat stavlja na razvoj gradova i opština”.

Povezane vesti