Početna » Opština Smederevska Palanka raspisala Javni poziv porodicama sa troje i više dece za izdavanje kartica „Cena minus za 3+“

Opština Smederevska Palanka raspisala Javni poziv porodicama sa troje i više dece za izdavanje kartica „Cena minus za 3+“

od RTV Jasenica

Na osnovu Odluke Skupštine opštine Smederevska Palanka o pristupanju u članstvo udruženja „Pokret za decu tri plus“ iz Čačka raspisan je Javni poziv porodicama sa troje i više dece, da se prijave za izdavanje i korišćenje kartica „Cena minus za 3+“.

Ostvarivanjem prava na korišćenje ponosne kartice porodice sa troje i više dece mogu ostvariti olakšice prilikom plaćanja određene robe ili usluga kod više od 1.500 privrednih subjekata. Spisak privrednih društava, sportskih i drugih organizacija, javnih preduzeća i ustanova na teritoriji cele Srbije, kod kojih korisnici mogu da ostvare pogodnosti dostupne su na internet prezentaciji udruženja www.triplus.org.rs.

Javni poziv će biti otvoren od 31. marta do 13. aprila 2023. godine, a zahtevi se mogu podneti na pisarnici Opštinske uprave, u holu opštine. Zahteve možete preuzeti na portirnici ili na znavničnom sajtu Opštine Smederevska Palanka www.smederevskapalanka.rs.

Povezane vesti