Početna » Otvaranje Lidl-a 6. juna u Smederevskoj Palanci

Otvaranje Lidl-a 6. juna u Smederevskoj Palanci

od RTV Jasenica

U četvrtak, 6. juna, na adresi Sinđelićeva 13, sa radom počinje prva Lidl prodavnica u Smederevskoj Palanci.
U tačno 8 časova, kada se preseče vrpca i simbolično obeleži početak rada prodavnice, svi Palančani će prvi put u svom gradu moći da dožive jedinstveno iskustvo Lidl kupovine i pronađu svoje favorite među pažljivo odabranim asortimanom.
„Veoma smo ponosni što Smederevska Palanka dobija svoju Lidl prodavnicu, čije je otvaranje dugo iščekivano. Od sada će i Palančani moći da se uvere u najbolji odnos cene i kvaliteta koji nudimo. Takođe, ovom prilikom obezbedili smo i iznenađenje za sve nove mame u Smederevskoj Palanci”, izjavila je Marija Kojčić rukovodilac Korporativnih komunikacija u kompaniji Lidl Srbija.
Istog dana kada se otvori nova prodavnica u Smederevskoj Palanci, Lidl otvara i prodavnicu u Beogradu, u naselju Kaluđerica. Sa ovim talasom širenja mreže, jedini diskontni lanac u našoj zemlji brojaće 72 prodavnice u 41 gradu širom Srbije.
Obe prodavnice, građene su u skladu sa najmodernijim principima gradnje uz implementaciju održivih rešenja svetskog standarda, koji dolikuje modernoj društveno odgovornoj kompaniji. Prilikom Lidlove investicije u Smederevskoj Palanci, sklopljena je saradnja sa 25 srpskih firmi izvođača i podizvođača radova.
Sa novom prodavnicom, proširiće se i Lidl tim sa oko 40 prodavaca u Smederevskoj Palanci. Oni će imati petodnevnu radnu nedelju, uz garanciju plaćenog svakog minuta rada, uz mnogobrojne benefite poput privatnog zdravstvenog osiguranja pod jednakim uslovima za sve zaposlene u kompaniji.
Kao i uvek kada otvara prvu prodavnicu u nekom gradu, Lidl je obezbedio i iznenađenje za sve nove roditelje. U nedelji nakon otvaranja prodavnice – od 6. do 13. juna, Lidl Srbija će dodeliti „baby box“ paket proizvoda za mame i za novorođenčad, koja su stigla na svet u Opštoj bolnici „Stefan Visoki“ u Smederevskoj Palanci.
O Lidlu
Kompanija Lidl, kao deo nemačke Švarc grupe (Schwarz Gruppe), predstavlja jednog od vodećih prehrambenih trgovinskih lanaca u Nemačkoj i Evropi. Posluje u 32 zemlje širom sveta, sa oko 12.200 prodavnica, kao i više od 220 logističkih centara i skladišta u 31 zemlji sveta.
Lidl je u Srbiji svoje prve prodavnice otvorio u oktobru 2018. godine i trenutno ima 70 prodavnica u 40 gradova širom zemlje. Imamo dugoročne planove sa ciljem da potrošačima širom Srbije ponudimo jedinstveno iskustvo kupovine i najbolji odnos cene i kvaliteta, po čemu smo prepoznati u svetu. Na osnovu sertifikovanja od strane Top Employers Institute za najboljeg poslodavca, Lidl je nosilac sertifikata „Top Employer Serbia“ i „Top Employer Europe” već četvrtu godinu zaredom. Dodatno, u nezavisnim istraživanjima, potrošači u Srbiji su Lidl odabrali kao „Izabranu prodavnicu godine“, pečat koji dodeljuje organizacija „Izabran proizvod godine“, dok je na osnovu reprezentativnog uzorka Lidl u sklopu kampanje „Najbolje u Srbiji“ proglašen za „Miljenika potrošača“.

Povezane vesti