Početna » Otvorena prva Lidl prodavnica u Smederevskoj Palanci

Otvorena prva Lidl prodavnica u Smederevskoj Palanci

od RTV Jasenica

Prva Lidl prodavnica u Smederevskoj Palanci otvorena je jutros u tačno 8:00 časova, na adresi Sinđelićeva 13. Nakon svečanog presecanja vrpce od strane predstavnika Lidla i predsednika opštine Smederevska Palanka, Nikole Vučena, Palančani su po prvi put imali priliku da u svom gradu dožive jedinstveno iskustvo Lidl kupovine i pronađu svoje favorite među pažljivo odabranim asortimanom.
„Od danas smo u prilici da i građanima Smederevske Palanke pružimo ono po čemu smo već postali prepoznatljivi u našoj zemlji – ponudu sa najboljim odnosom cene i kvaliteta. Radujemo se posetama Palančana i čestitamo novim kolegama na uspešno otvorenoj prodavnici“, izjavila je Marija Kojčić rukovodilac Korporativnih komunikacija u kompaniji Lidl Srbija.
Otvaranje nove Lidl prodavnice u Smederevskoj Palanci, donelo je Palančanima nova radna mesta, a Lidl tim je postao veći za oko 40 kolega koje očekuje petodnevna radna nedelja, uz garanciju plaćenog svakog minuta rada. Dodatno, očekuju ih konkurentni uslovi rada i brojni benefiti poput privatnog zdravstvenog osiguranja pod jednakim uslovima za sve zaposlene.
„Veliko je zadovoljstvo da prisustvujem otvaranju savremenog diskonta poput Lidla u našem gradu, Smederevskoj Palanci. Imali smo priliku da vidimo kako jedna ozbiljna kompanija pristupa izgradnji prodajnog objekta, što ne uključuje samo prodavnicu već i pristupne saobraćajnice. Dodatno, otvorila su se nova radna mesta za mahom mlade ljude, koji će na taj način ostati da žive u Smederevskoj Palanci“, izjavio je predsednik opštine Smederevska Palanka Nikola Vučen.
Kako bi podržali novoostvarene roditelje, kompanija Lidl Srbija je spremila i iznenađenje za Palančane u vidu „baby box“ paketa. U nedelji nakon otvaranja prodavnice, od 6. do 13. juna, sve mame i novorođenčad koja će stići na svet u Opštoj bolnici „Stefan Visoki“ u Smederevskoj Palanci dobiće paket proizvoda od Lidla za njihove uspešne prve zajedničke dane. Mamama će paketi biti uručeni prilikom izlaska iz porodilišta.
Danas u isto vreme, Lidl je otvorio još jednu prodavnicu i to u beogradskom naselju Kaluđerica, te je jedini diskontni lanac u Srbiji dostigao broj od 72 prodavnice u čak 41 gradu širom zemlje.
Lidl je i ovaj put za svoje potrošače u novootvorenim prodavnicama obezbedio jedinstven asortiman sa više od 2.800 prvoklasnih proizvoda najboljeg odnosa cene i kvaliteta, sa popustima ove nedelje i do 50%. Na raspolaganju im je takođe i Lidl Plus aplikacija putem koje, kao deo Lidlovog programa lojalnosti, mogu da ostvare brojne pogodnosti u vidu dodatnih ušteda.
Radno vreme nove prodavnice je od 8:00 časova, do 22:00 časa svakog dana u nedelji.

Povezane vesti