Početna » Podunavska okružna fudbalska liga: Pobeda Radnika, poraz Železničara i remi Pobede, Jasenica nije igrala ovo kolo

Podunavska okružna fudbalska liga: Pobeda Radnika, poraz Železničara i remi Pobede, Jasenica nije igrala ovo kolo

od RTV Jasenica

Ovog vikenda odigrano je 26. kolo Podunavske okružne fudbalske lige. Fudbaleri Pobede nisu uspeli da u Goloboku savladaju goste iz Udovica u veoma važnom meču za opstanak ligi i igrali su nerešeno sa ekipom Suvodola 2:2, dok je Radnik na Koloniji savladao Mladost iz Donje Livadice 2:1. Železničar iz Kusatka je na svom terenu izgubio od Poleta iz Trnovča 0:1, dok palanačka Jasenica 2017 nije igrala u ovom kolu, pošto su fudbaleri Mladog borca iz Velikog Orašja isključeni iz lige (zbog dva neodigrana meča) i utakmica se registruje službenim rezultatom.

Evo i ostalih rezultata 26. kola: Markovac: Napredak- C. Zvezda iz Suvodola 9:0,  Lugavčina: Sloga-Petlić iz Smedereva 6:2, Vranovo: Proleter- Mladi radnik iz Radinca 1:0, Novo Selo: Mladost- SASK iz Saraoraca 4:2.. Na tabeli prvi je Napredak slede Železničar i Radnik dok su Sloga i Jasenica 2017 4. i 5 na tabeli a Pobeda je 12.

Izvor: http://sport026.rs

Povezane vesti