Početna » Povodom primedbe roditelja na prljave automobile koji prevoze hranu vrtićima PU “Čika Jova Zmaj” oglasio predsednik opštine Nikola Vučen

Povodom primedbe roditelja na prljave automobile koji prevoze hranu vrtićima PU “Čika Jova Zmaj” oglasio predsednik opštine Nikola Vučen

od RTV Jasenica

Povodom primedbi koje su roditelji mališana koji pohađaju PU „Čika Jova Zmaj“ uputili predsedniku opštine Nikoli Vučenu, a koja se odnosi na to da su automobili koji prevoze hranu iz centralne kuhinje do vrtića prljavi, čelnik palanačke opštine se obratio saopštenjem:

“Iskreno nisam u to odmah mogao da poverujem, obzirom da znam koliko se kao mi u lokalnoj samoupravi zalažemo za što bolje uslove rada u toj ustanovi. Međutim, kada sam  lično otišao da se uverim, imao sam šta i da vidim. Ovaj auto je potpuno nov, plaćen sredstvima lokalne samouprave i dat na korišćenje predškolskoj ustanovi za naše najmlađe sugrađane.

Ova „štroka“ je samo dokaz da, iako se svi zalažemo da našoj deci omogućimo što bolje uslove, negde problem postoji. Verovatno da su i ostali automobili u ovakvom, a možda i gorem stanju”, napisao je predsednik opštine na svom Fejsbuk profilu.

On je takođe naveo da će lično preuzeti odgovornost za neodgovorno ponašanje nadležnih u predškolskoj ustanovi.

“Lično ću ovog puta da preuzmem odgovornost za ovakvo neodgovorno ponašenje direktora i sektora koji treba da se bave ovim problemom. Obećavam da ovakve automobile više nećemo sretati na ulici, hvala roditeljima na obaveštenju”, napisao je na kraju Vučen.

Povezane vesti