Početna » Predsednik Narodne skupštine RS Vladimir Orlić i predsednik opštine S. Palanka Nikola Vučen uručili pomoć socijalno ugorženoj porodici Dimić

Predsednik Narodne skupštine RS Vladimir Orlić i predsednik opštine S. Palanka Nikola Vučen uručili pomoć socijalno ugorženoj porodici Dimić

od RTV Jasenica

Predsednik Narodne Skupštine Vladimir Orlić, predsednik opštine Nikola Vučen i direktor Centra za socijalni rad Danilo Labus posetili su porodicu Stanislave Dimić u MZ Stara Čaršija.

Stanislava živi sama sa troje dece i prima socijalnu pomoć. Ovom prilikom ovoj porodici uručena je pomoć u vidu paketa hrane, sredstava za ličnu higijenu, higijenska sredstva za domaćinstvo, igračke, školski pribor i slatkiše za decu.

Stanislava je zahvalila predsedniku Orliću što je svoje dragoceno vreme utrošio da poseti njenu decu i uruči im pakete hrane i poklone i hteo da čuje njenu tešku životnu priču.

–Svesna sam da niko ne može da reši moje životne problme, ali ova ukazana pažnja i pomoć su mi veoma važni i mnogo mi znači. Hvala vam što ste se setile mene i moje dece, rekla je Stanislava.

Predsednik Orlić je ponudio Stanislavi svaku vrstu pomoći i rekao da će država uvek stajati uz sve svoje građane i svima, posebno deci, pružati pomoć i stvarati što bolje uslove za život. Lokalna samouprava u saradnji sa Centrom za socijalni rad će obezbediti porodici Dimić i drva za ogrev.

Povezane vesti