Početna » Pripremne utakmice fudbalskih klubova iz palanačke opštine

Pripremne utakmice fudbalskih klubova iz palanačke opštine

od RTV Jasenica

Drugu pripremnu utakmicu, u trenažnom procesu za prolećnu sezonu u Jaseničkoj ligi, fudbaleri Glavaša iz Glibovca odigrali su u Viteževu, mestu u opštini Žabari. Glibovčani su ubedljivo porazili domaću Slogu, člana Opštinske lige Žabari, rezultatom 4:1.

Prijateljska utakmica, u okviru priprema za prolećnu sezonu odigrana je na stadionu u Goloboku, a imala je i humanitarni karakter, jer su prikupljana sredstva za lečenje Stefana Radovanovića. Domaća Pobeda, član Podunavske okružne lige, ugostila je ekipu Proletera, opštinskog Jaseničkog ligaša. Viđeno je čak sedam golova, a Pobeda je porazila  Maloplanjane rezultatom 4:3.

Na čuvenom stadionu u Selevcu odigrana je prijateljska fudbalske utakmica, u okviru priprema za prolećnu sezonu. Sastali su se komšijski rivali, domaći sastav Selevca, član Jaseničke lige i Drugovac. član Druge gradske lige Smederevo. Selevčani su bili raspoloženi i efikasni i ubedljivo porazili Drugovčane. Rezultat je glasio 4:0. Po dva gola za Selevac su postigli Filip Radojković i Mladen Rašić.

Prava goleada viđena je stadionu u Mramorcu, u prijateljskoj fudbalskoj utakmici u okviru priprema za prolećnu sezonu. Fudbaleri domaćeg Bukovca ugostili su ekipu Radnika iz Smederevske Palanke i ostvarili ubedljivu pobedu. Mramorčani, članovi opštinske Jaseničke lige, su savladali okružnoh ligaša sa Kolonije rezultatom 5:2.

IZVOR: SPORT 026

Povezane vesti