Početna » Proslavljen Dan škole u OŠ „Olga Milošević” – „Lјubav je Olga”

Proslavljen Dan škole u OŠ „Olga Milošević” – „Lјubav je Olga”

od RTV Jasenica

OŠ „Olga Milošević“ proslavila je Dan škole. Za sve u školi to je najznačajniji dan u školskoj godini.
„Ponosno ističemo sve vaše uspehe, dragi učenici, jer ste vi srce i duša naše škole. Vaš trud, predanost i postignuća su inspiracija za sve nas. Svaka vaša pobeda, bila ona u učionici, na sportskom terenu ili u umetničkom izrazu doprinosi sjaju naše škole.
Podrška roditelja i prijatelja naše škole je neizmerno važna i zajedno sa vama gradimo okruženje u kojem naša deca mogu da rastu i razviju se punim srcem. Hvala vam što ste uvek uz nas, podržavajući nas u svim našim naporima, izazovima i dostignućima.
Ponosimo se i uspesima naše škole kao celine. Proteklih godina postali smo prepoznatljivi po izuzetnosti, ali i po tome što negujemo poštovanje, prijateljstvo, osećaj zajedništva i međusobne podrške. Svaki naš uspeh, svaki projekt, svaki događaj koji smo zajedno organizovali, čini nas ponosnima na ono što smo postigli kao tim.
Svako od nas svojim predanim radom svakodnevno doprinosi razvoju naše škole. Naša posvećenost i entuzijazam čine nas još jačima da nastavimo da napredujemo i ostvarimo neke nove ciljeve.
Neka nas reči patrijarha Pavla podsete na najvažnije: “Ljubav je najviša vrlina. Što je više dajete, više je imate.” Neka ove mudre reči postanu naše svetlo koje nas vodi i podstiče da širimo ljubav, radost i dobrotu, ” navodi se na zvaničnoj stranici ove škole.

Povezane vesti