Početna » Prvomajski rokenrol uranak i ove godine u Smederevskoj Palanci

Prvomajski rokenrol uranak i ove godine u Smederevskoj Palanci

od RTV Jasenica

Rokenrol uranak i ove godine biće održan u Letnjoj bašti bioskopa od 29. aprila do 1. maja, u organizaciji Re & Mi, u saradnji sa Punk Rock cafe-om i opštinom Smederevska Palanka.

Na trodnevnom festivalu nastupiće bendovi: Ničim izazvan, Stereo Banana, KBO!, Jorgovani, Posno Prase, Đorđe David Death Saw feat. Ivana Peters, Lusteri i OMŠ “Božidar Trudić“ iz Smederevske Palanke.

Ove godine festival će se završiti nastupom Đorđa Davida i Ivane Peters i benda Death Saw.

Death Saw i Đorđe David već godinama sviraju zajedno i pored autorskih pesama oduševljavaju publiku hitovima Generacije 5 koje je Đorđe oduvek izvodio na unikatan i moćan način, a u poslednje vreme zajedno sa njima peva i Ivana Peters, verovatno najbolji ženski vokal u Srbiji.

Ulaznice za koncert možete da kupite u Punk Rock Cafeu i cafeu Sokače u Smederevskoj Palanci, cafe-u Moment u Velikoj Plani, Dvorištancetu u Mladenovcu, kao i da naručite uplatom na račun.

Cene ulaznica: Prvo veče 1300, drugo veče 1000 dinara, a komplet možete da nabavite po promotivnoj ceni od 1800 dinara. Ulaz na poslednje veče festivala je besplatan.

Povezane vesti