Početna » Rekonstruisan i opremljen kabinet za hemiju u “Palanačkoj gimnaziji”

Rekonstruisan i opremljen kabinet za hemiju u “Palanačkoj gimnaziji”

od RTV Jasenica

Sredstvima Ministarstva pravde prikupljenim po osnovu odlaganja od krivičnog gonjenja i lokalne samouprave opštine Smederevska Palanka, u “Palanačkoj gimnaziji” rekonstruisan je i potpuno opremljen hemijski kabinet najsavremenijim uređajima, laboratorijskim posuđem i hemikalijama po svim standardima.

U kabinetu će se izvoditi laboratorijske vežbe predviđene planom i programom za gimnaziju i spreman je za početak sledeće školske godine. Učenici će biće u prilici da se adekvatno pripreme za nastavak školovanja u medicinskim strukama a mnogi će na ovom mestu i zavoleti lepotu ove prirodne nauke. Kabinet u svom sastavu osim laboratorije ima i pripremnu prostoriju i prostoriju za odlaganje. Nakon sprovedenih javnih nabavki opremanje kabineta pripalo je organizaciji “Superlab” koja je garant kvaliteta na našim prostorima.

Svim učesnicima u realizaciji ovog projekta zahvaljujemo se na saradnji, a Palanačka gimnazija kao ustanova i naši učenici kao direktni korisnici, opravdaće uložena sredstva radom i angažovanjem u obrazovno-vaspitnom procesu.

Povezane vesti