Početna » Sednica SO Smederevska Palanka u petak, 2. decembra- Na dnevnom redu rebalans budžeta za 2022. godinu

Sednica SO Smederevska Palanka u petak, 2. decembra- Na dnevnom redu rebalans budžeta za 2022. godinu

od RTV Jasenica

Sednica Skupštine opštine Smederevska Palanka zakazana je za petak, 2. decembar, u 10 časova. Na dnevnom redu biće potvrđen mandat novom odborniku Skupštine opštine i razmatraće se Predlog Odluke o rebalansu budžeta za 2022. godinu.

Odbornici će takođe razmatrati Izveštaj o izvršenju budžeta za period januar-septembar 2022. godine, predlog Odluke o pribavljanju nepokretnosti u javnu svojinu neposrednom pogodbom, predlog Odluke o otuđenju nepokretnosti iz javne svojine ispod tržišne cene radi rešavanja stambenih potreba izbeglica, Predlog Odluke o javnim raspravama, predlog Odluke o uspostavljanju sistema energetskog menadžmenta Opštine Smederevska Palanka kao i predlog Odluke organizaciji i funkcionisanju civilne zaštite i plana odbrane od poplava za vode drugog reda za teritoriju opštine.

Odbornici će odlučivati o donošenju rešenja na izmene i dopune programa poslovanja i finasijskih planova za 2022. godinu javnih preduzeća i ustanova čiji je osnivač Opština. Predviđeno je i donošenje rešenja o razrešenju i imenovanju predsednika i članova nadzornih i upravnih odbora u preduzećima i ustanovama zbog isteka mandata, kao i razrešenje i imenovanje članova školskih odbora, takođe zbog isteka mandata starim članovima.

Povezane vesti