Početna » SP “Lasta” Smederevska Palanka: Mesečne karte za srednjoškolce za mart mesec povećane greškom

SP “Lasta” Smederevska Palanka: Mesečne karte za srednjoškolce za mart mesec povećane greškom

od RTV Jasenica

Učenike srednjih škola sa teritorije opštine Smederevska Palanka, koji putuju od mesta prebivališta do svojih obrazovnih ustanova, prilikom kupovina mesečnih karata za mart sačekalo je nenajavljeno poskupljenje. Naime, na šalteru autoprevoznika „Lasta“  naplaćena im je mesečna karta bez đačkog popusta, a cena je  bila izjednačena sa cenom  radničke mesečne karte.

Usledile su brojne pritužbe roditelja nakon čega su se ubrzo oglasili i iz SP „Lasta“ saopštenjem koje vam prenosimo u celosti.

“Poštovani,

obaveštavamo Vas da cena karte za učenike srednjih škola na teritoriji opštine Smederevska Palanka će i dalje biti sa popustom od 40%. Do povećanja za mart mesec je došlo greškom, obzirom da je u fazi obnova ugovora koji će stupiti na snagu od 1. aprila, kada se može očekivati neka promena.

Izvinjavamo se na nastaloj grešci, i pozivamo one učenike koji su kupili markicu za mart mesec 2023. da dođu kako bi im refundirali iznos koji je greškom naplaćen i preuzeli markicu sa popustom”, navodi se u saopštenju ovog saobraćajnog preduzeća.

Povezane vesti