Početna » Ubedljiva pobeda futsalera Partenona na startu sezone

Ubedljiva pobeda futsalera Partenona na startu sezone

od RTV Jasenica

Veče za pamćenje! Izvrsno izdanje pojačanog sastava Partenona, u sjajnom ambijentu renovirane hale OŠ Vuk Karadžić u Smederevskoj Palanci.

U 1. kolu Druge futsal lige Srbije Partenon je porazio sportske prijatelje i stare rivale ekipu Kragujevac Wild Boars rezultatom 7:0!

Ako se po jutru dan poznaje, ova sezona za Partenonce biće berićetna. Deluju sigurno, samouvereno, motivisano i kvalitetno. Kada u futsalu ne primite gol, a date sedam, na drugoligaškom nivou, onda je to za respekt.

Široku rotaciju Palančana idealno je koristio novi-stari trener Veljko Spasojević ( igralo je 10 futsalera), održavao visok ritam, koji Kragujevčani nisu mogli da isprate.

Ton igri Partenona dali su povratnici u matičnu sredinu , dvostruki strelci Stefan Kokotović i Herki Arsić, kapitalna pojačanja, uz poslovično odlične starosedeoce Stefana Radića, Peru Milovanovića i strelca jednog gola Stefana Tufegdžića. Iskustvom i kvalitetom značajno doprinose Dragan Đorđević, Bane Milosavljević i Marko Marković… U rosteru su bili i golman Srđan Nestorović. kapiten Aleksandar Petrović i Aleksandar Maksimović.

Fenomalna partija golmana Boleta Nađa, koji je bio bukvalno nesavladiv za goste. Mnogo dobrih odbrana i zaustavljen i kazneni udarac.

Veče za pamćenje i za najmlađeg Marka Spasojevića, koji je postigao svoja prva drugoligaška gola i odigrao na visokom nivou.

Dugotrajne ovacije za kraju utakmice popunjenog gledališta, sve govore. Start iz snova Partenona!

IZVOR: SPORT 026 http://sport026.rs

Povezane vesti