Početna » TRIO “REŠAVA” ŠVAJCARSKU: Mitrović, Vlahović i Sergej donose VELIKU RADOST, a Meridian NAJVEĆU KVOTU NA SRBIJU!

TRIO “REŠAVA” ŠVAJCARSKU: Mitrović, Vlahović i Sergej donose VELIKU RADOST, a Meridian NAJVEĆU KVOTU NA SRBIJU!

od RTV Jasenica

Bliži se utakmica Srbija – Švajcarska, a Meridian u to ime ponovo časti!

 

Dan odluke se bliži – Brazilci su uradili svoje i pobedom nad Švajcarskom nam dosta pomogli, ali sada je vreme da Srbija pokaže svoje pravo lice i pobedom nad starim dužnicima overi plasman u osminu finala Svetskog prvenstva.

 

Mnogi kažu da je utakmica Srbije i Švajcarke više od igre, a pogotovo sada kada je na stolu osmina finala Mundijala. Istovremeno, naši “Orlovi” imaju priliku da se iskupe za ne baš najsjajnija izdanja protiv Brazila i Kameruna i verujemo da je petak taj dan!

 

Dušan Vlahović poslao je jasnu poruku, Aleksandar Mitrović će, to već svi znamo, dati sve od sebe da se ta mreža zatrese i čvrsto verujemo da će baš ovaj dvojac biti ključan u pobedi nad Švajcarcima!

 

U to ime, sportska kliadionica Meridian pripremila je fantastičan SPECIJAL IGARA i NAJVEĆE KVOTE, te možete podržati Srbiju uz pravi PATRITOSKI TIKET!

 

Ukoliko verujete da bi Aleksandar Mitroivć mogao biti najbolji strelac Srbije – iskoristite kvotu 1.70, a ako pak očekujete “buđenje” zvezde Juventusa i jednog od najtalentovanijih napadača današnjice – čeka vas kvota 7.00.

 

U strelce se upisao i Sergej Milinković-Savić, pa ako “spakuje” još neki gol u petak – tu je kvota 5.00 da će baš on biti najbolji strelac našeg nacionalnog tima!

 

Kao što su momci rekli, atmosfera je nikada bolja u timu i verujemo da će se to odraziti i na terenu i da će Srbija pokazati da je najbolja onda kada je najteže!

 

Sigurni smo da znate onu čuvenu repliku “Znaš ti kako se postaje šampion? Tako što izađeš na teren kad je najteže i – pobediš!” i definitivno je ovo baš takav momenat!

 

Vreme je za pobedu i za NAJVEĆU KVOTU na trijumf Srbije protiv Švajcarske, a ona vas čeka u Meridianu – 2.70!

 

Navijajmo zajedno, napred “Orlovi”!

 

MERIDIAN POKLANJA NAJVEĆI BONUS DOBRODOŠLICE: Ukoliko još uvek nemaš otvoren nalog na meridianbet.rs sajtu, registruj se već danas jer tom prilikom dobijaš fantastičan bonus bez uslova – čak 2.000 DINARA ZA TIKET!

 

Povezane vesti