Početna » U Smederevskoj Palanci održan skup članova Saveta za informisanje SNS-a za Centralnu Srbiju

U Smederevskoj Palanci održan skup članova Saveta za informisanje SNS-a za Centralnu Srbiju

od RTV Jasenica

U Smederevskoj Palanci održan je skup članova Saveta za informisanje Srpske napredne stranke, za region Centralne Srbije.
Organizator skupa bio je Opštinski odbor Srpske napredne stranke u Smederevskoj Palanci na čelu sa poverenikom Nikolom Vučenom.


Prisutnim aktivistima iz pet okruga Centralne Srbije obratili su se član Predsedništva i poverenik Opštinskog odbora Smederevska Palanka, Nikola Vučen, član Izvršnog odbora Srpske napredne stranke i koordinator stranke za Smederevsku Palanku, Paraćin i Nišavski okrug, Dalibor Šćekić i član Predsedništva Srpske napredne stranke Bratislav Gašić.

Gašić je pozdravivši prisutne članove Saveta za informisanje rekao da su to najvrednijih ljudi, koji se svakodnevno zalažu, junački bore i aktivno i predano rade za Srpsku naprednu stranku i našeg predsednika Aleksandra Vučića. On je podržao rad Saveta i poželeo im je da budu još uspešniji u daljem radu koji će uticati na jačanju i napretku Srpske napredne stranke.

Ovom skupu prisustvovali su i koordinatori Izvršnog odbora Srpske napredne stranke, koordinatori Saveta za informisanje, Lana Đurašković, Radmila Večić i Jelena Maksimović koordinatorka za region Centralne Srbije Saveta za informisanje, poverenici gradskih i opštinskih odbora.

Povezane vesti