Početna » Udruženje veterana “Košare” u poseti Vladanu Bajkiću u Palanci

Udruženje veterana “Košare” u poseti Vladanu Bajkiću u Palanci

od RTV Jasenica

Predstavnici Udruženja veterana ”Košare” posetili su saborca u Smederevskoj Palanci, Vladan Bajkića. Tom prilikom porodica Bajkić je dobila i poklon od Udruženja, koje na taj način želi da pokaže da se ceni žrtva koju su podneli za Srbiju.

Predsednik opštine Smederevska Palanka Nikola Vučen se zahvalio članovima Udruženja veterana ”Košare” rečima:

“Udruženja veterana „Košare“ u poseti kod našeg borca sa Košara, Vladana Bajkića. Bitka na Košarama ostaće upamćena kao velika žrtva koju su podneli srpski vojnici u borbi da zaštite granice naše zemlje. Malo nas se pita kako sada žive naši borci sa Košara, Paštrika i drugih mesta na kojima se na njih pucalo danonoćno.
Od kada je predsednik Aleksandar Vučić preuzeo brigu o Srbiji i njenim građanima, a na čelu ministarstva Odbrane Miloš Vučević, po prvi put se na naše preživele borce misli i vodi briga o njima i njihovim porodicama.

Ovakav odnos prema ljudima koji su preživeli nemoguće, nije milostinja, već zahvalnost i velika čast da im se odužimo makar malo u odnosu na ono što su oni uradili za našu Srbiju i našu budućnost”, obajvio je Vučen na svom fejsbuk profilu uz fotografije zabeležene prilikom posete.

Povezane vesti