Početna » Završen turnir u malom fudbalu Cerovac 2023

Završen turnir u malom fudbalu Cerovac 2023

od RTV Jasenica

Završen je 49. turnir u malom fudbalu u Cerovcu. Finalno veče u seniorskoj konkurenciji, u izuzetnom ambijentu, u borbi za pehar, obeležio je sjajan meč, pun preokreta, sa 12 golova i mnogo dinamike i lepih poteza.

Pobednik turnira je ekipa Kolonije 11421, koja je u finalu savladalaa sastav Taboo Bar rezultatom 7:5 i zasluženo osvojila pehar i novčanu nagradu od 150 hiljada dinara.

Finale je bilo za sladokusce. Kolonija je stekla prednost od dva gola, ali se domaći sastav Cerovčana  vraćao u igru do egala. Zatim, sledi period igre koji pripada Kolonijašima i stiču, činilo se nedostižnih 5:2.

Ipak, čari futsala na delu. Taboo Bar za nepuna dva minuta stiže do 5:5. Taktika se igračem-golmanom se isplatila i tada Milan Simić i Nemanja Nikolić režiraju novo izjednačenje. Cerovčani su rizikovali nastavili bez golmana i sjajni individualci Kolonije to kažnjavaju u poslednjem minutu sa još dva pogotka za 7:5.

Teret trijumfa Kolonijaša izneli su Nađ, A. Petrović, Pavlović, Vasiljević, V. Petrović, Maksimović, Novković, Antonijević, Nestorović. Na drugoj strani u Taboo Baru igrali su Petković, Nikolić, Simić, Radovanović, Milovanović, Stojadinović, Maksimović, Jovanović, Bačarević.

Treće mesto na turniru zaslužila kusadačka ekipa Svečana Sala Bajka, koja je posle penala pobedila FK Bele Orlove iz Pridvorica.

Najbolji igrač turnira je Strahinja Pavlović (Kolonija 11421), najbolji golman Bogdan Nađ (Kolonija 11421), a prvi strelac Goran Radovanović (Taboo Bar).

Organizacija, na čelu sa Acom Stojanovićem, bila je odlična, kao i suđenje Marka Majstorovića i Stefana Kočića.

IZVOR: SPORT 026 http://sport026.rs

Povezane vesti