Početna » Završeni radovi u Dnevnom boravku “Puž”

Završeni radovi u Dnevnom boravku “Puž”

od RTV Jasenica

Dnevni boravak za decu, mlade i odrasle sa smetnjama u razvoju „PUŽ” od ponedeljka počinje sa radom, posle pauze od nedelju dana zbog adaptacije objekta.

Ovu ustanovu juče je obišao predsednik opštine Nikola Vučen, koji je tom prilikom rekao da je za kratko vreme odrađeno kompletno renoviranje unutrašnjosti, zamenjen je nameštaj, kuhinja i grejna tela.

-Uspeli smo da za ovo kratko vreme odradimo kompletno renoviranje unutrašnjih prostorija, i da obezbedimo našim korisnicima još bolje uslove za njihov boravak u ovom prostoru. U ponedeljak stižu novi uređaji za kuhinju, mašina za pranje sudova, šporet i još neki sitni aparati, rekao je Vučen.


Predsednik je zahvalio svim radnicima ustanove “PUŽ” na čelu sa upravnicom, koji su svojim angažovanjem i radom pomogli da se radovi završe u ovako kratkom roku.

“Hvala i roditeljima naših korisnika koji su imali razumevanja za našu akciju koju smo spoveli, siguran sam da će deca sada imati bolje uslove za boravak u ovoj ustanovi. Na nama je da i dalje radimo i da na proleće uredimo i dvorište ispred objekta”, rekao je predsednik opštine.

 

Povezane vesti