Početna » EPS Distribucija: U četvrtak bez struje deo Kusatka i Azanje

EPS Distribucija: U četvrtak bez struje deo Kusatka i Azanje

od RTV Jasenica

U okviru aktivnosti na pripremi distributivnog sistema za predstojeću sezonu i obezbeđivanja stabilnog snabdevanja električnom energijom, Ogranak Elektrodistribucija Smederevo, Pogon Smederevska Palanka, obavljaće radove na redovnom održavanju trafostanica i zbog toga će u četvrtak, 29.02.20204. godine bez električne energije biti korisnici u delu Kusatka i Azanje na sledećim lokacijama:

– od 9 do 15 časova (uz mogućnost ranijeg uključenja) traforeoni Stojkovići, Straževica, ŽTP, Peskuša-Bojanac, Ćertići, Trebež-Čakali, Brkići, Staničići i Jovanovići u Kusatku,

– od 9.30 do 12.30 sati (uz mogućnost ranijeg uključenja) traforeon Azanja centar u Azanji.

Elektrodistribucija Srbije d.o.o. Beograd kontinuirano radi na unapređenju pouzdanosti i stabilnosti snabdevanja električnom energijom. Najveći deo radova je organizovan bez isključenja krajnjih kupaca. Neke aktivnosti nije moguće sprovesti bez obustave napajanja, zbog obezbeđenja bezbednih uslova za rad naših zaposlenih.

Korisnike molimo za razumevanje.

Tokom trajanja radova molimo korisnike da isključe svoje uređaje sa mreže i da ih ponovo uključe po obnavljanju snabdevanja električnom energijom.

U slučaju loših vremenskih uslova, radovi će biti odloženi za drugi termin, o čemu će korisnici biti na vreme obavešteni.

Povezane vesti