Početna » EPS Distribucija: U sredu bez struje potrošaci dela grada i Grčca

EPS Distribucija: U sredu bez struje potrošaci dela grada i Grčca

od RTV Jasenica

U okviru aktivnosti na pripremi distributivnog sistema za predstojeću sezonu i obezbeđivanja stabilnog snabdevanja električnom energijom, Ogranak Elektrodistribucija Smederevo, Pogon Smederevska Palanka, obavljaće radove na redovnom održavanju trafostanica i zbog toga će u sredu 21.02.2024. god. u periodu od 09:00 do 13:00 časova (uz mogućnost ranijeg uključenja) bez električne energije biti korisnici u delu Smed. Palanke i Grčca na sledećim lokacijama:

– Severni deo naselja Kolonija u S. Palanci, odnosno Čubura uključujući i Medvednjak u Grčcu tj. ulice: Crvene armije, Branka Ćopića, Isidore Sekulić, Stevana Sremca, Vuje Vujoševića, Čuburska, Lička, Slavonska i Potočka sa okolnim manjim ulicama u toj zoni.

Elektrodistribucija Srbije d.o.o. Beograd kontinuirano radi na unapređenju pouzdanosti i stabilnosti snabdevanja električnom energijom. Najveći deo radova je organizovan bez isključenja krajnjih kupaca. Neke aktivnosti nije moguće sprovesti bez obustave napajanja, zbog obezbeđenja bezbednih uslova za rad naših zaposlenih.

Korisnike molimo za razumevanje.

Tokom trajanja radova molimo korisnike da isključe svoje uređaje sa mreže i da ih ponovo uključe po obnavljanju snabdevanja električnom energijom.

U slučaju loših vremenskih uslova, radovi će biti odloženi za drugi termin, o čemu će korisnici biti na vreme obavešteni.

Povezane vesti