Početna » NSZ: Sajam zapošljavanja u Smederevu u četvrtak 6. aprila

NSZ: Sajam zapošljavanja u Smederevu u četvrtak 6. aprila

od RTV Jasenica

Filijala Smederevo Nacionalne službe za zapošljavanje organizuje Sajam zapošljavanja u četvrtak 6. aprila od 10 časova u prostorijama hola smederevskog Centra za kulturu, saopšteno je iz NSZ. Svoje učešće na sajmu potvrdilo je 14 poslodavaca koji su prijavili 605 slobodnih radnih mesta za različite profile zanimanja.

Među obrazovnim profilima potrebnim poslodavcima za ponuđena radna mesta su: inženjeri mašinske, metaloprerađivačke, elektro struke bravari, zavarivači, električari, operateri u proizvodnji, šivači tekstila, radnici na preradi voća i puža, prodavci, dizaličari, manevristi, vozači . Nezaposleni će na sajmu biti u prilici da uspostave direktan kontakt sa poslodavcima, predstave im se i predaju im svoju radnu biografiju (CV).

Na štandu Nacionalne službe nezaposleni i poslodavci moći će da dobiju sve informacije o aktuelnim javnim pozivima i konkursima NSZ za podsticanje zapošljavanja, dok će nezaposlenima biti pružena pomoć i u pisanju radne biografije (CV). Na štandu Nacionalne službe za zapošljavanje nezaposleni i poslodavci moći će da dobiju sve informacije o aktuelnim programima NSZ za podsticanje zapošljavanja, dok će nezaposleni dobiti pomoć u pisanju svoje radne biografije.

Ulaz na Sajam je slobodan, a poželjno je da kandidati ponesu više primeraka radne biografije, navodi se u saopštenju Nacionalne službe za zapošljavanje.

Povezane vesti