Početna » Održana sednica SO Smederevska Palanka: Doneta odluka da se sprovede postupak o sporazumnom raskidu Ugovora o zakupu Gradskog bazena

Održana sednica SO Smederevska Palanka: Doneta odluka da se sprovede postupak o sporazumnom raskidu Ugovora o zakupu Gradskog bazena

od RTV Jasenica

Na današnjem zasedanju lokalnog parlamenta na kome je prisutno bilo 35, od 49 odbornika , skupštinskom većinom odlučeno je da se sprovede postupak o sporazumnom raskidu Ugovora o zakupu Gradskog olimpijskog bazena „Milan Elezović“ sa preduzećem Ruc Ždrelo kako bi se bazen vratio na upravljanje i raspolaganje opštini Smederevska Palanka.

Ovom odlukom precizirano je da će biti formirana zajednička Komisija koja će utvrditi stvarno stanje objekta, proceniti iznos sredstava uloženih u objekat i utvrditi iznos sredstava koje je potrebno isplatiti preduzeću RUC „Ždrelo“ koje je bilo zakupac bazena.

Takođe, usvojen je završni račun budžeta opštine Smederevska Palanka za 2022. godinu, zatim Program otuđenja građevinskog zemljišta na teritoriji naše opštine za 2023. godinu, ali i plan razvoja opštine Smederevska Palanka za period od 2023-2030 godine o kome se najviše raspravljalo za govornicom.

Na današnjoj sednici usvojena je Studija akustičnosti za teritoriju naše opštine, kao i izveštaji o radu Opštinske uprave i JP za vodosnabdevanje „Morava“ Velika Plana, ali i Program rada JKP „Palanka 2020“.

Povezane vesti