Početna » “Olgin” novogodišnji sjaj

“Olgin” novogodišnji sjaj

od RTV Jasenica

Lepota ima tu moć da nas vrati u detinjstvo, da nas nagna na radost i smeh, da u nama probudi nežna osećanja i da pozitivno utiče na naše raspoloženje. Da bi sačuvali osećaj lepote, koji je Bog usadio u naša srca potrebno je da negujemo ljubav prema lepoti.

Angažovanjem naših učenika, učitelja, nastavnika i pomoćnih radnika uspeli smo da ulepšamo školski enterijer i eksterijer, a samim tim i da ulepšamo naš grad, da oplemenimo Palanku i da uveselimo svakog prolaznika. Vođeni prethodnim pozitivnim reakcijama naših sugrađana potrudili smo se da naša škola još više zasija i zablista i takva bude najlepši ukras Smederevske Palanke, da bude zvezda na jelci.

Sa ovom željom smo ušli u 2022. godinu, a nakon dvanaest meseci napornog rada, ulaganja i truda svih zaposlenih i učenika, sa ponosom možemo da kažemo da smo uspeli da postignemo sjajne rezultate i da njima ukrasimo celu godinu i osvetlimo životni put naših učenika.

Neka svetiljke sa naše škole budu simbol svetlosti kojom će naši učenici osvetliti svoj put, ali i puteve našeg grada i naše zemlje. Neka zvezdice budu simbol visina kojima naši učenici treba da streme, a novogodišnji kutak simbol sreće, radosti i darivanja. Neka “Olgina” praznična čarolija doprinese svečanom i novogodišnjem izgledu našeg grada i neka učini da srećniji, vedriji i raspoloženiji dočekamo 2023. godinu.

Povezane vesti