Početna » Pet odbojkašica Jasenice na međunarodnom “Majskom turniru-Trofej Beograda”

Pet odbojkašica Jasenice na međunarodnom “Majskom turniru-Trofej Beograda”

od RTV Jasenica

U dvorani USC “Voždovac” na Banjici od 29. aprila do 1. maja održan je tradicionalni, odbojkaški međunarodni 58. “Majski turnir – Trofej Beograda 2023.”

Na turniru su igrale 43 ekipe u 4 kategorije ( pionirke, pioniri i kadetkinje i kadeti) iz Srbije, Crne Gore, Slovenije i italije.

Čast da učestvuju na prestižnom i renomiranom takmičenje imalo je pet odbojkašica Jasenice iz Smederevske Palanke, koje su u konkurenciji kadetkinja igrale u zajedničkoj ekipi sa OK Smederevo.

Predvodio ih je trener Jasenice Đorđe Stojanović, a nastupile su: Jovana Marjanović, Danica Vejnović, Marija Lačković, Lea Labus i Anđelija Trojanović.

One su pokazale zavidan kvalitet u jakoj konkurenciji, od koje su godinu dana mlađe, a kako je, za SPORT 026 potvrdio trener Đorđe Stojanović, plan je da Jasenica naredne godine ima svoju ekipu na „Majskom turniru-Trofej Beograda“.

Preduslov su finansijska sredstva, pa i SPORT 026, već sada apeluje da se takva prilika ne propusti i da talentovane odbojkašice, naslednice Milene Spasojević i ostalih, zaslužuju da potvrde nesporan talenat, koji nadograđuju i stiču kroz naporan i studiozan rad sa trenerom pomenutim Đorđem Stojanovićem.

Da ovih pet devojaka i ostatak ekipe Jasenice ima kvalitet videlo se i kroz Kadetsku ligu Podunavsko-braničevskog regiona ili saveza, gde su zauzele drugo mesto.

IZVOR: SPORT 026 http://sport026.rs

Povezane vesti