Početna » Poćinje asfaltiranje puta za novo groblje Kamenac

Poćinje asfaltiranje puta za novo groblje Kamenac

od RTV Jasenica

Na osnovu Odluke Vlade Republike Srbije, a po instrukcijama Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture izdat je nalog JP „Putevi Srbije“ za nastavak rehabilitacije kraka državnog puta Smederevska Palanka -Mihajlovac, deonica ka Gradskom groblju „Kamenac“.
Radovi na izgradnji novog puta za Gradsko groblje Kamenac biće nastavljeni narednih dana.
– Posle dužeg vremena od kada su obustavljeni radovi na izgradnji ovog puta zbog raznih nepredviđenih okolnosti koje su uticale na prekid radova, sada možemo sa sigurnošću da obavestimo građane da će put uskoro biti priveden nameni, izjavio je predsednik opštine Nikola Vučen.
Posle obavljenih pripremnih radova na ovoj deonici, u dužini od 600 metara, narednih dana će se nastaviti nasipanje i priprema za asfaltiranje. Pored novog puta urađeni su i trotoar, ivičnjaci, kao i okretnica za autobus.
Sredstva za izgradnju ovog kraka ka groblju Kamenac obezbedila je država iz državnih subvencija.
Vučen je istakao da je još jedno od obećanje dato građanima ispunjeno, a sve zahvaljujući državi, Vladi Republike Srbije i dobroj komunikaciji lokalne samouprave i resornih ministarstava.
-U putnu infrastrukturu u opštini Smederevska Palanka ulaže se više nego ikada. Veliku zahvalnost, mi Palančani, dugujemo predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću što je uspeo da učini nemoguće, vratio nam je veru u bolje sutra. U našoj opštini ima još mnogo posla, planova i infrastrukturnih projekata koji čekaju na svoju realizaciju. Želimo da naša opština, kao i čitava Srbija budu mesto velikih šansi i sigurne budućnosti, istakao je Vučen.

Povezane vesti