Početna » Počinje baraž za popunu Podunavske okružne fudbalske lige

Počinje baraž za popunu Podunavske okružne fudbalske lige

od RTV Jasenica

U Smederevu, u sedištu FS Podunavskog okruga, održan je žreb klubova za razigravanje (baraž) za jedno mesto u Podunavskoj okružnoj ligi.

Predsedavao je Goran Lazić predsednik saveza, u radu su još učestvovali Nikola Nedeljković, potpredsednik, Stanimir Đuričić, disciplinski sudija i Bojan Đulić,generalni sekretar, kao i predstavnici klubova.

U bubnju su se našle drugoplasirane ekipe, Lunjevac (GFS Smederevo), Bačinac (OFS Smederevska Palanka – Jasenička liga), Sloga iz Miloševca (FSO Velika Palna).

Utakmice se igraju na terenu slobodne ekipe, prvi susret je 11. juna (17,30 časova) u Bačincu, snage će odmeriti Lunjevac i Sloga.

Sledeći utakmica je 18. juna (18 časova), sastaju se Bačinac i poražena ekipa iz susreta Lunjevac – Sloga, u slučaju nerešenog ishoda rival je Lunjevac.

U trećem kolu 25.juna, sastaju se Bačinac i pobednik iz prvog susreta.

Pobednik baraža od jeseni će se takmičiti u Podunavskoj okružnopj ligi.

Utakmice će suditi mlade sudije, koje su kandidati za napredovanje na više liste, najavio je Goran Lazić, predsednik saveza.

Organizaciju utakmica sprovode klubovi učesnici baraža, tako što klub koji je slobodan u tom kolu  ima sve obaveze kao da je domaćin.

Klubovi koju učestvuju igraju na neutralnom terenu trećeg kluba, rekao je Bojan Đulić generalni sekretar.

Fotografija: rukovodstvo saveza i predstavnici klubova učesnika baraža.
TEKST I FOTO: N.Pavlović

Povezane vesti